Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férjem exszeretőjét hogy szüntessem meg?
Mindösszesen 7 hónapos kapcsolat volt.
Párom mondta el, mert nem bírta már.
Én adtam neki új esélyt, de a volt szerető fel-felbukkan.
Mivel minden levelet látok (megmutatja) így látom, mikor ír, hogy hiányzik, miért így viselkedik stb.
Párom már nem is reagál.
Engem még az elején egyszer megkeresett, és közölte, hogy köztük mély érzések voltak, mert egymást becézgették, milyeneket szeretkeztek, és hogy nyűgnek mondta a házasságunkat.
Hogy tudnám eltüntetni végleg? Mert mindig akkor borít mikor épp rendeződne.
Páromat is látványosan feszélyezi a dolog
Valahol el tudom képzelni hogy valaki megbocsásson egy viszonyt ezért meg azért, pro és kontra érvek mentén.
De az hogy a férjed annyira nem képes hogy letiltson valakit a telefonról? Azzal takarózva hogy hogy úgyis lehet másik telefonszámot szerezni? Kb 2 perc valakit feketelistára tenni a telefonon. Ha új számot csinál a nő akkor megint két perc. Tíz új telefonszám esetén összesen húsz perc munka. Ekkor sem sms sem hívás nem jön be.
Ennyit nem tesz meg érted a férjed? Amúgy az minimum lenne hogy a férjed szamot cseréljen ezek után.
Emailről letiltani is percek kérdése. Ha új címet csinál a nő, ugyanúgy.
Ha ennyire teper a férjed akkor miért nem tud ennyit megtenni érted, ami joggal zavar téged egy héthónapos viszony megbocsájtasa után? Miért neked kell egy névtelen oldalon idegeneket kérdezned ahelyett hogy a férjed törné magát hogy ezek után már ne okozzon neked több fájdalmat?
Szerintem valahol mélyen legbelül ő is pontosan tudja, hogy saját magát ámítja/nyugtatja azzal a dumával, hogy "engem választott". Amikor gondjaitok voltak, akkor miért nem téged választott és menekült bele egy másik punciba?
Én őszintén sajnálom a kérdezőt, mert amikor majd képes lesz relatívan gondolkodni és nem fogják őt ennyire befolyásolni az érzelmei, rá fog jönni, hogy ebben a szituban valójában nem a szerető vesztett a legtöbbet.
Nem vagyok beteg! Olvasgatok én is a témában.
Mondjátok meg nekem, akkor ha így van, hogy engem hülyít és kihasznál
Miért van, hogy minden egyes kesergő exszeretős kérdésnél körberöhögik a szeretőt, hogy mit képzelt?
Nem egy-hanem RENGETEG válasz arról szól, hogy a feleségét szereti, a feleségét FÉLTI , azért is lapít. Ha kellenél veled lenne, de mégis a feleségével van.
Csak megvetik a szeretőket, mert írják,hogy a feleség az első és az is marad. Miért nem vette el egyik sem a szeretőjét?
Olyat is olvastam, ahol leírta a nő, hogy megbocsájtott és hogy most boldogok a szeretőt meg meg is utálta a férj.
Ponthogy de! Egyedül él csóri 😂
Saját lakás van
Ha titkolná az lenne a baj .hogy Nem titkolja most az a baj
Mutatja, hogy lássam nehogy azt higgyem hazudik megint
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!