Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Döntöttél úgy sok éve, hogy a gyerek miatt nem válsz?
Igen ,döntöttem!
23 év házasság,megcsalás után!
Végül is nem csak a gyerekek miatt törtent,mert már nagyok voltak!
De a lányom akkor érettségizett,es nem tudta volna a tanulmányait pesten albérletben folytatni az én fizumbol!
A fiamnak pedig nem anyagi,hanem kétkezi munkával évekig segitett(ünk)egy lelakott ház felujitasaban...amit a fiam vásárolt bagoért,de mi tettuk lakhatová!Ott lakik azota is,mi ketten maradtunk.
Nekem is rossz lenne egyedul,nem lenne kedvem ,energiám egy uj pasihoz.
Akkor megbeszeltuk,hogy ujrakezdjuk,változtatunk.Végul is nem bántam meg,hogy egyutt maradtunk,és a gyerekeknek is tudtunk igy jobban segiteni.
Anyósom és apósom így döntött. Kicsik voltak a gyerekeik, mikor apósom szerelmes lett és megcsalta anyósomat. Színt vallott otthon, állt a bál. Végül anyósom azt mondta apósomnak, hogy ha megcsinálta neki a két gyereket, kötelessége velük maradni, mert együtt vállalták őket, nem hátrálhat ki, csak mert most épp másvalaki jár a fejében. Apósom meg kötelességből fejet hajtott és együtt maradtak, felnevelték a fiúkat.
Ma közelítenek a 70-hez, nem váltak el, de nincs nap, mikor anyós ne emlegetné, hogy mennyire utálja, hogy apósommal kell élnie és hallgatnia a hülyeségeit. Szerintem legbelül soha nem bocsájtotta meg neki a hűtlenséget.
21. Igen rossz, megalkuvó döntés volt, de te tudod
22. És apósod? Szerinted szereti anyósodat?
22-es vagyok. Valahol szereti szerintem, pedig az anyósom nagyon sokszor alázza meg akár társaság előtt is (butának, akaratosnak, "sok"-nak, elvakultnak szokta legtöbbször nevezni és elmondja neki bárki helyett, hogy az illető biztosan un vele minden beszélgetést, ezért inkább fejezze be és menjen tévézni). Após a beszólásait többnyire elengedi a füle mellett. Ha megunja a házsártosságát, elvonul inkább. Amikor anyós arról beszél, hogy el akar válni és itthagyni ezt az egészet, akkor azt válaszolja, hogy "Anyuka, menjél, senki nem tart vissza." Erre az a válasz, hogy "Akkor fizessél ki, Öreg." és kb 10 éve ennyiben marad mindig a dolog. Nyilván nem fogják eladni a házukat, abban lakik a sógorom és a felesége is, akik nemsokára odababáznak. Ezt várják mindketten.
Minden ellenére azonban após törődik anyóssal, aggódik érte, ha beteg, szóval szerintem szereti.
Igen,en tudom,de nem azert irtam meg a tortenetunk,hogy itelkezzel...
Miert kerdezted amugy?
25. Nem ítélkeztem, inkább sajnálom, mert így nehéz.
Hasonló helyzet és környeztemben is ezt látom, még családban is. Megnyomorodott lelkek.
27. Én pont boldog újrakezdőket ismerek.
Persze soha senki sem garantálhatja, hogy most ő aztán örökké és te is. Ezért nem hiszek a házasságban.
"vagy olyan kapcsolatokat tartanak fenn, amiben nincs igazi kötődés"
Ezzel pont egy rossz házasságot írtál körbe
De azért ne váltsak, mert mi lesz ha ?? És? Egyedül is jól kéne tudni lenni. Sőt, vannak akik válás után soha többet.
Egy dologban vagyok biztos: egy életünk van, nem szabadna olyanra pazarolni, ami megöl belül.
Én szeretném, hogyha otthagynának, ha már nem szeretnek. Ez a becsületes. Ilyen is volt már. Egyszerűen nem ment, vagy mást szeretett meg. Sokkal szégyenletesebb és megalázóbb, mikor utólag tudod meg, hogy te max. egy biztos pont vagy.
Igen, anyagi biztonság , egyetértek, csak van egy pont amikor már mentálisan rá lehet menni.
Nem egy rossz kapcsolatot ismerek, még csak negyvenes éveikben, de már totál kiégve. Egy életet még végigvisznek így?
Boldogság nélkül lehet élni, de hogy?
És lássuk be, azért felnőtt emberként el kéne tudnia az embernek látnia magát, ugyanúgy, mint szingliként. És autó nélkül meg ki nem tud élni? Ez azért elég szánalmas kifogás, lássuk be.
Munkahelyedet sajnálom. Pont erre célzok, hogy ez egy ilyen spirál.
Nem tudsz mellette mást nézni, hogy nem váltasz míg nem találsz egy másikat? Mármint addig nem mondasz fel.
Egyébként ilyenkor kéne nyitott házasságra váltani. Együtt de mégis külön
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!