Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért számít, hogy egyéjszakás, vagy hosszabb kapcsolat volt -e?
Mindig azzal jönnek, hogy megbocsájtható(bb) egy alkalmi kaland, mert a hosszú távú szeretői viszony mögött érzelmek vannak, miközben millió eset van, ahol több évig tartó megcsalásnál sem lesz érzelem a megcsaló részéről.
Ilyenkor nem mindegy, hogy egyszer ment -e félre vagy hússzor, ha úgysem szereti a szeretőt? Ha végig a párunkat szeretjük
Nekem olyan szempontból mindegy, hogy igyis, úgyis szakító ok. De nem mindegy mekkora féreg lesz a szememben az illető.
Ha volt pofája éveken át a szemembe hazudni és kitalálni épp merre járt, kivel találkozott, majd megcsókolni, megölelni, mintha nem egy másik nő nedve lenne a testén, akkor olyan patkány, akivel az életben többet szóba se akarok állni, de lehet még az utcán is átmegyek a másik oldalra, ha szembe jön.
Ha egyszer úgy alakult a dolog (tehát nem előre eltervezetten ment krvázni), akkor is szakítok, mert ahol egyszer úgy alakult, ott legközelebb is úgy fog, de csak akarat gyengének fogom tartani nem egy genygombócnak.
Ennyi a különbség az én szememben.
Ha végig a pàrunkat szeretjük akkor nem csaljuk meg.
Ne akard becsapni magad
Igen, így màr èrtem. Ha érzelemmentes akkor OKÉ.
Mondjuk ha a feleséged leszopna engem, utána meg szétkúrnàm a puncijàt persze szigorúan érzelemmentesen, akkor gondolom semmi gond, minden oké
7. És akkor annak, aki évekig ezt csinálja és tényleg a felesége a mindene, csak valami hiányzik pl plusz szex?
Most írtad, hogy lehet így szeretni, őszintén.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!