Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Miért számít, hogy egyéjszakás...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért számít, hogy egyéjszakás, vagy hosszabb kapcsolat volt -e?

Figyelt kérdés

Mindig azzal jönnek, hogy megbocsájtható(bb) egy alkalmi kaland, mert a hosszú távú szeretői viszony mögött érzelmek vannak, miközben millió eset van, ahol több évig tartó megcsalásnál sem lesz érzelem a megcsaló részéről.

Ilyenkor nem mindegy, hogy egyszer ment -e félre vagy hússzor, ha úgysem szereti a szeretőt? Ha végig a párunkat szeretjük

2021. márc. 27. 23:25
1 2 3 4
 1/34 anonim ***** válasza:
96%

Nekem olyan szempontból mindegy, hogy igyis, úgyis szakító ok. De nem mindegy mekkora féreg lesz a szememben az illető.

Ha volt pofája éveken át a szemembe hazudni és kitalálni épp merre járt, kivel találkozott, majd megcsókolni, megölelni, mintha nem egy másik nő nedve lenne a testén, akkor olyan patkány, akivel az életben többet szóba se akarok állni, de lehet még az utcán is átmegyek a másik oldalra, ha szembe jön.

Ha egyszer úgy alakult a dolog (tehát nem előre eltervezetten ment krvázni), akkor is szakítok, mert ahol egyszer úgy alakult, ott legközelebb is úgy fog, de csak akarat gyengének fogom tartani nem egy genygombócnak.

Ennyi a különbség az én szememben.

2021. márc. 27. 23:31
 2/34 anonim ***** válasza:
89%

Ha végig a pàrunkat szeretjük akkor nem csaljuk meg.

Ne akard becsapni magad

2021. márc. 27. 23:38
 3/34 A kérdező kommentje:
2. Érzelemmentes szex. Páromat senkiért sem hagynám el, csak kevés az együttlét. Így szerintem érthetőbb
2021. márc. 27. 23:41
 4/34 anonim ***** válasza:
100%

Igen, így màr èrtem. Ha érzelemmentes akkor OKÉ.

Mondjuk ha a feleséged leszopna engem, utána meg szétkúrnàm a puncijàt persze szigorúan érzelemmentesen, akkor gondolom semmi gond, minden oké

2021. márc. 27. 23:45
 5/34 anonim ***** válasza:
87%
Nálam mindegy. Mindkettő szakítással végződik.
2021. márc. 27. 23:46
 6/34 anonim ***** válasza:
88%
Lefordítom érzelmi analfabéta példára. Neked mindegy/ugyanaz ha valaki egyszer pofánvág 5 év alatt, vagy ha hetente kétszer?
2021. márc. 27. 23:47
 7/34 anonim ***** válasza:
100%
Az a része még ok is, hogy érzelem mentes, meg szereted a feleséged, és csak őt. De úgy őszintén, hogy tudsz évekig hazudni olyannak rezzenéstelenül a szemébe, akit szeretsz? Olyannak, akit szeretsz, sehogy.
2021. márc. 27. 23:50
 8/34 anonim ***** válasza:
8%
Nem a megcsalás a legnagyobb gond egy kapcsolatban. Csaltam már meg mást, engem is csaltak meg. Sőt, igazából minden eddigi komolyabb barátnőmet megcsaltam. A jelenlegit is. Tud is róla. Vannak ennél fontosabb dolgok.
2021. márc. 27. 23:59
 9/34 A kérdező kommentje:

7. És akkor annak, aki évekig ezt csinálja és tényleg a felesége a mindene, csak valami hiányzik pl plusz szex?

Most írtad, hogy lehet így szeretni, őszintén.

2021. márc. 28. 00:00
 10/34 anonim ***** válasza:
100%
8 ha ez a felfogása a párodnak is és tud is a kufircról, akkor azzal semmi gond. A megcsalásban nem az a szörnyű, hogy más lukba járt a párunk fallosza, hanem a hazugság, átverés, tudatos kihasználás, a bizalom semmibevétele és porba tiprása. Az, hogy kijátsza a másik a vak foltodat, kihasználja, hogy nem figyelsz és megszegi az ígéretét, ezzel összetörve az alapkövet amin a kapcsolat nyugszik. Mindezt persze laposkúszásban, mert tudja, hogy mi lenne a következménye, ha a párja megtudná. Nálatok ez nem áll fenn, mert ezek szerint a párodnak a monogámia és a hűség nem az alapköve a kapcsolatnak.
2021. márc. 28. 00:06
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!