Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » 20-26 éves fiúk! Inkább az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

20-26 éves fiúk! Inkább az egyéjszakás kalandokban, vagy a hosszabb távú kapcsolatban hisztek?

Figyelt kérdés
Haverjaim azt mondják, még nem készek egy kapcsolatra, és inkább d*gnak hetente más csajjal, aztán ha a csaj rájuk akad, tiltják. Nektek mi a véleményetek?

2017. szept. 4. 14:35
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
57%

Nem nagyon érdekel más élete, életstílusa.

Én 23 leszek, örülök hogy hogy jövőre összeházasodunk a barátnőmmel.

nekem is sok kartársam még 24 évesen is csak bulizni, és csajozni akar.

Aztán majd 30 éves korára meglepődik, hogy a jól kinéző, rendes lányok, akik feleségnek valók, már miért feleségek 5 éve kb, szépen sorba, és neki nem marad senkije

2017. szept. 4. 14:46
 2/18 anonim ***** válasza:
40%

#1 ez egy óriási baromság. Te is tipikusan az vagy, aki azonnal leragad valaki mellett, mert attól fél, hogy " jaj mi lesz később, úgyse találok jobbat". Hidd el, a tapasztalatok azt mutatják, hogy te fogod jobban megszívni hosszútávon, mikor olyan 10-15 év múlva(de inkább előbb) rájössz, hogy nem kellett volna olyan fiatalon megállapodni. De ne legyen igazam, nem kívánok neked rosszat, csak úgy mondjuk 90% ennek a valószínűsége.

Ebben a korosztályban a legtöbb fiú csak kalandot akar, de szerintem jól is teszik, nem mindenki élvezi a párkapcsolatosdit és amíg nem akarnak családot, nincs is rá szükség, én nő létemre sem vágyok rá(bár fiatal is vagyok, 25 éves korom előtt nemis akarok megállapodni). Azt kéne elfogadni, hogy nem egyformák az emberek igényei, ki ezt szereti, ki azt, de egyik tábort sem szabad elítélni.

2017. szept. 4. 14:56
 3/18 anonim ***** válasza:
igazából mindkettő. Ha akadna alkalmi valszeg nem mondanék nemet. Viszont egy komoly kapcsolat azonnal kizárná az alkalmikat részemről.
2017. szept. 4. 15:00
 4/18 anonim ***** válasza:
Az én szüleim 19 évesen ismerték meg egymást. Lassan a 25. évfordulójukat ünneplik, és baromi nagy összhang van közöttük. Tisztelik egymást és csodálatos szülők, mind nekem, mind öcsémnek jó példát mutatnak. Jó, nyilván nem az a lángoló szerelem az, ami őket jellemzi, de egyszerűen megnyugtató rájuk nézni. Persze az ő kapcsolatukban is akadtak problémák, de normális ember módjára mindig meg tudták oldani, mert mindketten odaadóak és őszinték. Kellemes volt ebben a környezetben felnőni. Igyekszem az ő példájukat követni, 4 éve vagyok együtt a jelenlegi párommal, mi is viszonylag fiatalon ismerkedtünk meg, de az elejétől kezdve egymással képzeljük el az életünket. Szóval szép dolog ez, és létezik, csak lehet hogy ritka. Bár szerintem amíg önmagát nem ismeri megfelelően az ember, addig a párválasztásban is kudarcot fog vallani. Ne kéne félni, attól, hogy felnőjünk, és felelősségteljesen gondolkodjunk. A legtöbb embernek ezért fulladnak kudarcba a kapcsolatai saját meglátásom szerint. 25 N
2017. szept. 4. 15:11
 5/18 anonim ***** válasza:
100%

A felelősségtudat és a kompromisszumkészség teljes hiánya a mai kapcsolatok halála.

Sajnos mindkét nemnél nagy a gőg, és csak a tromfra tromf megy ahelyett, hogy felnőttek módjára megbeszélnék a dolgaikat, problémáikat.

A pasik nagy része azt hiszi, hogy a háztartást vezetni csak a nők dolga, míg a nők is úgy vannak vele, hogy gürcöljön csak a pasi a ház körül vagy a kocsival. Régebben sem haltak bele abba a párok, hogy ha a saját dolgukkal végeztek, akkor besegítettek a másiknak.

Persze akkor nem beszéltünk arról, hogy pasiban is van olyan manapság elég szép számmal sajnos, aki egy villanykörte cseréléséhez is szakembert hív, és némelyik nő is csak megrendelni tudja az étlet, elkészíteni nem.

Én pasi létemre minden házimunkát elvégzek, főzök is magamra, és ha arról lenne szó, nem halnék bele a vacsorakészítésbe a párom mellett sem. Mindig adódhat olyan élethelyzet, amikor a másiknak át kell vállalni bizonyos dolgokat a párjától, csak ez manapság a fene nagy egó és "fennhordom az orrom" miatt nem megy.

Felnőttnek hiszik magukat, mert szexelnek. Pedig a szex csak egy nagyon elenyésző része egy valódi, jól működő párkapcsolatnak!

Inkább nagy gyerekek az ilyenek... tisztelet a kevés kivételnek!

29/F

2017. szept. 4. 15:31
 6/18 anonim ***** válasza:
44%
Manapság nemigen találsz olyan fiatalt, kérdező, aki az elköteleződést be merné vállalni. A fiúk csak szexobjektumot látnak a lányokban, s a lányok is csak szexkapcsolatban gondolkodnak. Naponta meglepődök, amikor 35-40 éves felhasználók kérdéséből, vagy válaszából kiviláglik, hogy még mindig a randizgatós korszakát éli az illető. Gyerekről hallani sem akarnak, akkor meg minek is cuccolnának össze?
2017. szept. 4. 15:46
 7/18 anonim ***** válasza:
Nem mindenki olyanszerencsés hogy csakúgy sorba cipeljék ágyba a csajokat vagy rábökjwnek egy lányra hogy ezt mindjárt elveszem. Ezek az életüket rendezgetik építhetik és ha fel tudnak valamit mutatni, legyen az egzisztencia, ház stb akkor bepótolják azt ami korábban nem adatott meg. Attól hogy valaki 30 fölött bulizik nem azt jelenti hogy végig ezt csinálta .... mint ahogy a 30 évesen meghalt világsztárnak se volt valószínűleg kevesebb jó napja mint 90 évesen elhunyt Jóska bá'nak
2017. szept. 4. 16:09
 8/18 anonim ***** válasza:
Ja. Csak ezzel az a baj, hogy ha harminc fölött még bulizol. 35 vagy mire megjön az eszed 2-3 év múlva talán szóba állnak majd veled a nők, találsz valakit, akivel családot alapítassz 40-45 éves vagy mire jön az első gyerek, aztán rá pár évre mondjuk még egy vagy kettő, és azon kapod magad, hogy 60-65 éves vagy, a gyerekeid már felnőttek, nincsenek unokák, ha pedig nagyon nagy bulizós "szétcsapom magam minden hétvégén" arc voltál közel 20 évig, akkor lehet, hogy már a gyerekeid érettségiét sem biztos hogy megéled egészségügyi okok miatt, soha nem leszel nagyszülő...de legalább cserébe 18 éves kordtól 35-40 éves korodig megfektettél több száz, vagy akár több ezer nőt. Tökre megéri.
2017. szept. 4. 16:42
 9/18 anonim ***** válasza:
64%

Miért, kötelező dolog gyereket csinálni és nagyszülővé válni?

Ennyi erővel a "másik oldal" is leírhatna egy olyan túlzásokba eső érvet, miszerint mi értelme megházasodni és gyereket csinálni, rákölteni egy csomó pénzt, közben elromlik a házasságod, nulla szex, az asszony félrekefél, válás után kisemmizve mehetsz világgá a saját házadból az utcára és még a gyerekeidet is ellened fordítja a volt feleséged.

2017. szept. 4. 17:00
 10/18 anonim ***** válasza:
84%
#8 tudod, még szerencse, hogy nem minden embernek a gyereknevelés a legnagyobb öröm/cél az életben. Lehet neked az, de másnak meg az, hogy minél több nőt megfektessen. Izgalmasabb, mint pelenkát cserélni vagy naponta veszekedni a tini gyerekeddel. Inkább szülnék 30-35 évesen, mint túl fiatalon. Nem vagyunk egyformák, valakinek az okoz örömöt, ha már 25 évesen a 3. gyerekét szüli, más ebben a korban még világot akar látni és élvezni a szabadságot.
2017. szept. 4. 17:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!