Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » 20-26 éves fiúk! Inkább az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

20-26 éves fiúk! Inkább az egyéjszakás kalandokban, vagy a hosszabb távú kapcsolatban hisztek?

Figyelt kérdés
Haverjaim azt mondják, még nem készek egy kapcsolatra, és inkább d*gnak hetente más csajjal, aztán ha a csaj rájuk akad, tiltják. Nektek mi a véleményetek?

2017. szept. 4. 14:35
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:

Ketteske!

Nem zavar, hogy kimutattak, hogy elso parok sokkal boldogabb hazasok? Meg azok, akik varnak a dugassal?

Hoppacska!

2017. szept. 4. 22:00
 12/18 anonim ***** válasza:
A 3. világbeli éhezők is boldogabbak egy átlag európainál a kutatások szerint, mégsem élnek ténylegesen jobban.
2017. szept. 4. 22:04
 13/18 anonim ***** válasza:

Aki nem akar gyereket, az a társadalom számára egy selejtes hulladék, mert nem ad maga helyett új nemzedéket. A szülői párosnak ha két gyereke van, az még csak 0, mert maguk helyett adtak. Ha van 3-4 gyerek, akkor van értelme a létezésüknek.

Az megint más kérdés persze, hogy manapság nehéz a másik nemből olyat találni, aki mind biológiailag mind mentálisan alkalmas arra, hogy általa a géneket tovább örökítse az ember.

2017. szept. 4. 22:07
 14/18 anonim ***** válasza:
Sajnos a saját példámat fogom neked elmesélni, hogy mit éltem én át mit tapasztaltam, hogy neked ne kelljen! Már 17 évesen összejöttem az első barátnőmmel, együtt voltunk 7 évet, minden szabadidőmet rá fordítottam, szerelmes voltam, ő volt az első barátnőm, nagyon imádtam, és mindent megtettem érte, hogy boldog legyen.. Annyira szerettem volna minden időmet vele tölteni, hogy a barátaimat elkezdtem hanyagolni, nem jártam bulizni, nem jártam ki maximum vele. Mikor vége lett a kapcsolatnak jöttem csak rá, hogy mennyi mindenből maradtam ki, mennyi buliból, mennyi szórakozásból és mennyi élményből.. Tudom, hogy ezért én magam is hibás vagyok, de csak szerelmes voltam, és szerettem volna minnél több időt tölteni a barátnőmmel..Csak arra szeretném felhívni a figyelmed, hogy nem jó, ha ilyen fiatalon elkötelezed magad ennyire. Nem mondom, hogy nincsenek olyan példák ahol ennyi idősen összejönnek és életük végéig boldogak maradnak, mert vannak ilyen rokonaim és ismerőseim is. Ne fektesd bele az összes energiád és időd ilyen fiatalon a kapcsolatban, foglalkozz a pároddal de foglalkozz más emebrekkel is, a barátaiddal, a hobbiddal mindenre fordítsd elegendő időt.. Mert később rájössz, hogy a fiatal éveid elrepültek úgy, hogy nem élted meg igazán őket..
2017. szept. 4. 23:35
 15/18 anonim ***** válasza:
#13 reménykedem, hogy amit írtál, csak valami poén volt, mert ha tényleg így gondolkozol, akkor inkább ne szaporodj, van már így is elég idióta a Földön(lásd a #13-as válaszadó:D).
2017. szept. 5. 10:36
 16/18 anonim ***** válasza:
#15 véletlenül sem poén. Azon felül, hogy a józan ész is ezt diktálja, egyetemi órán társadalomismeretekből is kiemelt téma volt a gyereket nem vállaló, a tanár szavaival élve "társadalmi élősködők" téma. Az ember létezésének alapvető célja önmaga reprodukálása, a gének továbbörökítése. Aki erre vagy önhibáján kívül vagy önhibájából, esetleg tudatosan alkalmatlan, az a társadalom és így az emberiség számára egy hasznavehetetlen selejt.
2017. szept. 5. 11:11
 17/18 anonim ***** válasza:
Így is túl vagyunk már népesedve, amúgy meg gyerek nélkül is dolgozol, fizetsz adót (még többet is, mint amennyit gyerekkel fizetnél), fogyasztasz, ezzel hozzáadsz a társadalomhoz.
2017. szept. 5. 11:24
 18/18 anonim ***** válasza:

Mindkettőnek megvan a létjogosultsága, de ebben a korban n az alkalmi meneteket preferáltam.

Előszöris, mert bele kellett tanulnom a dologba, hogy mire megtalálom az első igazit, addigra legyen némi ügyességem. Ezen kívül még kevesebb pénzem volt, és nem tudtam a nőket megtartani.

2018. szept. 1. 11:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!