Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Aki a megcsaló fél egy kapcsol...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Aki a megcsaló fél egy kapcsolatban, annak szex közben nem is jutott eszébe a párja? Mindegy, hogy nő vagy férfi. Csak úgy érdekelne.

Figyelt kérdés
Vagy ezek ilyen önmagukat imádó emberek, akik nem is tudnak szeretni mást?
2021. márc. 19. 15:58
1 2 3 4 5
 41/46 anonim ***** válasza:
100%

Ha már felmerült, hogy a csók vagy a szex intimebb, itt láthatsz több nézőpontot, magyarázatot.

https://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__szere..

2021. márc. 21. 09:57
 42/46 anonim ***** válasza:
100%

Az szerintem is igaz, hogy a csók sok helyzetben lehet intimebb, mint a szex, de sose szerettem, ha valaki másokra vetíti a saját tapasztalatait, mintha az mindenkire érvényes lenne. "Ha az a nő vonzott volna, meg akartad volna csókolni." - tudom, hogy a kérdezőnek írtad, de muszáj megjegyeznem, hogy nem mindenki így működik... ha van párom és minden rendben van köztünk, eszembe nem jutna, hogy mást meg akarjak csókolni, ki se alakulna ilyen szintű vonzalom.

Azt az érvelést se értettem sose, miszerint aki nem érti, hogyan lehet megcsalni a párod, az biztos nem volt még hosszú kapcsolatban, vagy nem tudja, milyen, ha hullámvölgyben van épp egy párkapcsolat. Egy bizonyos kor felett kb mindenki tapasztalt már ilyesmit, elhidegülést, kommunikációs problémákat, elhanyagoltság érzetét stb; és azt is, néha milyen nehéz ezeket kezelni, megbeszélni. Igen, ilyen lelkiállapotban baromi jól tud esni, ha valaki figyelmes, bókol, flörtöl, elkezd működni a kémia, de ennyi, van egy pont, ahol észbe kell kapni és megálljt parancsolni ennek - ez a pont pedig igenis a konkrét megcsalás előtt van. Attól, hogy nagyon vágyunk valamire, ne tegyünk már úgy, mintha nem lehetne nemet mondani rá.

2021. márc. 21. 21:53
 43/46 A kérdező kommentje:
Pontosan 42-es. A legjobb válasz volt. Igen, minden kapcsolat van mélypontban, de az nem azt jelenti, hogy egyből megcsalni kell. Ment neked a zöld kéz.
2021. márc. 22. 06:20
 44/46 anonim ***** válasza:
71%
Lassan a kérdező feldolgozhatná, hogy hiába izzad is bele, akkor is lesznek megcsalások, még a legjobb emberek is csalhatnak. Ha ezt nem sikerült még mindig megérteni, még mindig nem láttál semmit.
2021. márc. 22. 11:30
 45/46 A kérdező kommentje:
De elfogadom. De én vallásos vagyok.
2021. márc. 22. 12:02
 46/46 anonim ***** válasza:
76%
Nem, egyáltalán nem jut közben eszembe a párom, mert vele már egyáltalán nem élvezem a szexet. Inkább arra koncentrálok, hogy ott jó legyen a szex, ahol élvezem. Átadom magam a gyönyörnek. F
2021. márc. 22. 13:52
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!