Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Aki a megcsaló fél egy kapcsol...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Aki a megcsaló fél egy kapcsolatban, annak szex közben nem is jutott eszébe a párja? Mindegy, hogy nő vagy férfi. Csak úgy érdekelne.

Figyelt kérdés
Vagy ezek ilyen önmagukat imádó emberek, akik nem is tudnak szeretni mást?
2021. márc. 19. 15:58
1 2 3 4 5
 21/46 A kérdező kommentje:
20-as tehát akkor még szeretted? mert ha már nem szeretek valakit, akkor nem félek, hogy elhagy. Kitálalás után? Tehát jobb lett volna, ha nem mondod el? Utána meddig mardosott a lelkiismeret? Őszintén.
2021. márc. 19. 19:28
 22/46 anonim ***** válasza:
87%

Igen, szerettem, bár ez sokak számára hihetetlen úgyis, mondván nem csalom meg azt, akit szeretek.

A lelkiismeretemmel a mai napig nem számoltam el, pedig a történteknek már majd'3 éve és már nem vagyunk együtt.

2021. márc. 19. 19:44
 23/46 anonim ***** válasza:
89%
Benned peldaul nincsen empatia. Emiatt siman fordulhat mas fele valaki. Es szex kozben NEM arra gondol senki, mi van otthon, kulonben ertelmetlen volna az egesz.
2021. márc. 19. 20:15
 24/46 A kérdező kommentje:
Értelmetlen hát. Miért amúgy van értelme?
2021. márc. 19. 20:28
 25/46 anonim ***** válasza:
100%
Igen, volt, hogy eszembe jutott, mardosott is a lelkifurdalás. De a kapcsolat már haldoklott ez csak a végső szög volt a koporsón.
2021. márc. 19. 20:32
 26/46 A kérdező kommentje:
és valaki válaszolna rá, hogy miért nem lehet előbb kilépni? És utána mással?
2021. márc. 19. 20:33
 27/46 anonim ***** válasza:
66%
Igen. Mert én nem akartam eldobni a kapcsolatomat. Ragaszkodtam egy rossz, nem működő valamihez, amiben már érzelmileg el voltam hanyagolva. De néha kaptam egy kis szeretetmorzsát, meg amúgy mint "barátok" jól működtünk. Sok program, sok szép emlék sok szép év. Kötődés, ragaszkodás valamihez, valakihez, ami és aki már csak a múltban van. Nem olyan könnyű ezt eldobni. Nekem jól esett egy kis figyelem máshonnan, amit hiányoltam a kapcsolatból. Szemét vagyok, mocsok vagyok, igen. De összességében még mindig többet ért számomra a párom és a kapcsolatunk és a félrelépés mellett én a megmentésen dolgoztam. Nem sok sikerrel. De látod, esetemben ez "kellett", ettől kapcsolt az akkori párom. Én sem értem, nem ilyen reakciót vártam. Egyikőnk sem százas, az biztos. Épp ezért voltunk olyan jók egymás mellett évekig. :D és nincs kizárva, hogy még leszünk is együtt. Defektes vagyok én is, ő is. Ez ilyen.
2021. márc. 19. 20:52
 28/46 anonim ***** válasza:
100%

Én végül nem csaltam (csak a csókhoz álltunk közel), pont azok miatt, amit írtál, eszembe jutott, nem akartam ezt megtenni a párommal.

Viszont belátom, hogy voltak olyan dolgok, amik nem férnek bele egy párkapcsolatba. Azért történtek meg mégis, és azért nem szakítottam előbb a barátommal, mert hittem még abban a kapcsolatban attól függetlenül, hogy éppen mélyponton volt, és bennem meg más megmozgatott dolgokat. Tudatosan meg akartam javítani, de közben az érzéseim akaratomon kívül elkalandoztak. Más kérdés, hogy pont emiatt a saját bőrömön tapasztaltam, hogy lehet nemet mondani akkor is, ha nagyon vágysz valamire, úgyhogy ezek után még annyira sem fogadnék el kifogást a megcsalásra. Viszont el tudom képzelni, hogy valaki még hisz a kapcsolatban, ezért félrelép, ahelyett, hogy szakítana, de aztán (akár ennek hatására) ráébred, hogy ez mégsem fog menni, és őszinte útra lép, szakít (általában a megcsalt párjával).

2021. márc. 19. 21:42
 29/46 anonim ***** válasza:
39%

22 dehogy szeretted, max, mint barátot. mindjárt elhisszük, hogy szerelemmel :D ha én szerelemmel szeretek valakit, és elhanyagol, akkor először belehalok majd elhagyom. nem megcsalom

kérdező meg mit puffogsz, megcsaltak tán :D

Egyébiránt válaszolok, igen gondoltak. De nem a párjukra miközben velem voltak, hanem rám, miközben a párjukkal. ugyanis nem a szeretőt csalják meg

2021. márc. 19. 23:00
 30/46 anonim ***** válasza:
100%
27 érzelmileg el voltál hanyagolva, de azért még lehet lesztek együtt...állva tapsolok. Meg is fogjátok egymást érdemelni. az érzelmi és a fizikális megcsaló
2021. márc. 19. 23:02
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!