Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Aki a megcsaló fél egy kapcsol...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Aki a megcsaló fél egy kapcsolatban, annak szex közben nem is jutott eszébe a párja? Mindegy, hogy nő vagy férfi. Csak úgy érdekelne.

Figyelt kérdés
Vagy ezek ilyen önmagukat imádó emberek, akik nem is tudnak szeretni mást?
2021. márc. 19. 15:58
1 2 3 4 5
 31/46 A kérdező kommentje:
29-es nem csaltak meg. Múltkor beszélgettem egy szép nővel és eszembe jutott, hogy bármennyire tetszik (külsőre), még megcsókolni se bírnám. Ezért csodálkoztam, hogy más hogy jut el a szexig. Gondoltam nevelés kérdése.
2021. márc. 20. 07:51
 32/46 anonim ***** válasza:
65%

Ez nem neveltetés kérdése. Komolyan nem hiszem, hogy felnőtt ember vagy, kapcsolatokkal a hátad mögött. Nem bántás.

Szerelem, szeretet, vágy, mind mind ösztönből jönnek. Nem ésszel, és nem belédnevelhető. Max. szégyenérzet, ha pl. anyádat apád megcsalta és a gyerekkorod azzal telt, hogy anyád sosem bocsájtott meg apádnak, aki tán le is lépett, így maradt a szemét disznó, a harmadik meg a kurv.a

Egyébiránt az, hogy egy szép nővel beszélgetsz, az miért kéne, hogy jelentsen bármit? Nem hiszem ne haragudj, de komolyan, hogy ezt tényleg nem érted. Én is beszélgetek számtalan szép férfival és nem akarom megcsókolni őket. Ám ha jön egy olyan férfi, aki szexuális vonzalmat kelt bennem, akkor meg akarom csókolni, és ágyba akarom rángatni. Ennyi

Ha az a nő vonzott volna, meg akartad volna csókolni.

Teszem hozzá csendben, a csók sokszor intimebb mint a szex, szóval kis vonzalomnál lehet nem csókolozni akarsz vele.

2021. márc. 20. 11:13
 33/46 A kérdező kommentje:
32-es rendes családban nőttem fel, senki nem csalt meg senkit. 3 több éves kapcsolatom volt. Csók intimebb, mint a szex, hmm, ez érdekes. A csókot legtöbben megbocsátják, a szexet nem. Gondolom ösztönlény vagy, ha van párod és valaki más vonz szexuálisan, azt ágyba rángatod. nem bántásból írom, pasikból is van ilyen. Olvasd csak el a 3. válaszolót. Szóval nem vagyok egyedül. csokit se zabálok, ha fogyókúrázom. Pedig nagyon kívánom.
2021. márc. 20. 11:42
 34/46 anonim ***** válasza:
56%

Jézuskám :D Én ösztönlény. Jól van, irigyellek a nullás libidódért és nullás agyadért.

Nos akkor segítek, jó? Valószínűleg értelen vagy, agyilag és testileg, hogy ilyen fasz.ságokat kérdezel, és komolyan értetlenkedsz.

Csókot azért bocsájtják meg, mert hülyék. Normális ember azt se bocsájtja meg, max. könnyebb a fizikálisan "kisebb" kontakt miatt. De ha ezt sem tudod, hogy mennyivel több érzelem van egy csókban, menj kérdezd a prostikat miért nem csókolnak szájon másokat.

Van még hova fejlődnöd.

És mint egy óvodás pattogsz itt, mert másnak és kb. mindenki másnak más a véleménye

"csak úgy érdekelne" de majd belefeszülsz, ha ellentétes véleményt kapsz. Fingod sincs egy hosszú, tényleg hosszú kapcsolatról és hogy mi visz valakit félre.

Szomorú lehet ilyen egyszínűen látni a dolgokat. Csak buta, arrogáns ember mond véleményét olyan dologról amihez soha megközelítőleg sem volt köze.

Szép napot, reméljük még fogsz fejlődni.

2021. márc. 20. 11:54
 35/46 anonim ***** válasza:
100%
Hűségesnek lenni ott a legkönnyebb ahol két szerelmes ember összejön. Mindegyiknek a másik a legszebb, a legjobb a leg... de mi van akkor ha Z. plátói szerelmet érez N. iránt. N. összejön valaki mással. Mondjuk Z.-nek van egy egészséges szexualitása. Szegény akkor Ő esetleg több évig ne jöjjön össze senkivel? Amit ezt ki nem heveri Ilyenkor van az, hogy összejön valakivel aki többé-kevésbé megfelel. Aztán mellette, mikor már kapcsolatban vannak jön a nagy Ő, aki sajnos házas és esze ágában sincs borítani a házasságát. Ez csak egy variáció hogyan juthat el valaki a megcsalásig.
2021. márc. 20. 12:03
 36/46 anonim ***** válasza:
100%
35. Sok nagy Ő él házasságban. Valaki mással...
2021. márc. 20. 12:11
 37/46 A kérdező kommentje:
34-es primitíven magyarázol. 35-ös például tökre érthetően leírta. A prosti miért nem vállal csókot? Mert szerinted az érzelmesebb? Nem, azért nem vállalja, mert a nyelvedre nem tudsz gumit húzni. Orált se vállalnak gumi nélkül. És képzeld van akinek kiegyensúlyozott a kapcsolata és fel sem merül benne, hogy lefeküdjön mással. Na megiszok egy sört.
2021. márc. 20. 13:31
 38/46 anonim ***** válasza:
58%

hogy te milyen hülye vagy :D igen, mert nem tudsz gumit húzni a nyelvedre :D

neked még túl ismerős az óvodai jeled, ugye? :D

és a prosti a kliensek ujjaira is gumit húz :D :D

anyám, mint a seggem olyan buta vagy

2021. márc. 20. 15:52
 39/46 A kérdező kommentje:
te vagy a buta. Nyelv (száj) = nyálkahártya, az ujj nem az.
2021. márc. 20. 17:46
 40/46 anonim ***** válasza:
68%
Ennek a posztnak a kérdezője 5 éves, nincs mit ezen ragozni...
2021. márc. 20. 17:56
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!