Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Aki a megcsaló fél egy kapcsolatban, annak szex közben
nem is jutott eszébe a párja? Mindegy, hogy nő vagy
férfi. Csak úgy érdekelne.
8as, egy válás, ház eladás nem megy egyik napról a másikra. Ráadásul fizikálisan is bántalmazva lettem, miközben ő már rég mással d..gott. Most ők együtt élnek, én azóta is egyedül. Nem vagyok egy csapongós típus. Az ex férjem a mai napig könyörög, hogy jönne vissza és képzeld, nem megyek. Ez már sosem lesz a régi. Nyilván oka volt a válásnak.
2021. márc. 19. 16:26
Én sem értem, ugyanis a megcsalás nem csak úgy "megtörténik", hanem mindig van valami előzménye - még ha buliban is történik egy ismeretlennel, ott is megelőzi valamennyi beszélgetés, flörtölés stb, szóval "a pillanat hevében" is bőven lenne alkalma az illetőnek, hogy eszébe jusson a párja. Gondolom, eszébe is jut, csak abban a helyzetben nem érdekli.
2021. márc. 19. 16:29
Kérdező, én még sose csaltam meg senkit, de szerintem túl feketén-fehéren látod a dolgot. Aki sportból lép félre, az valóban gerinctelen. Aki viszont azért, mert a partnere rosszul bánik vele vagy elhanyagolja, azt nem ítélem el. Egyébként a párkapcsolatok jelentős része kezdődik úgy, hogy az egyik (vagy mindkét) félnek még van valakije, de már kihűlőben van a régi kapcsolat.
2021. márc. 19. 16:50
Eszembejutott, minden egyes határkitolásomnál...ez csak egy csók, DE legalább nem feküdtem le vele...csak ő élvezett el, én nem, DE legalább nem volt beteljesült az aktus...stb. Mindig felmentettem saját magamat. Azán amikor már mindenen végigmentem, akkor tört rám a bűntudat és a lelkiismeretfurdalás. Aztán az ördöghöz mentem gyónni, újra és újra...aki lassan feloldozott a bűneim alól, így tűnt el belőlem a bűntudat és a lelkiismeretfurdalás.
Persze ennek ellenére nem gondolom úgy, hogy helyesen cselekszem, nem így kéne megoldanom a problémáinkat...Mondjuk ő sem a hűség mintaképe..
2021. márc. 19. 16:56
2021. márc. 19. 17:50
Eszembe jutott, szarul is éreztem magam. Mindaddig, míg eszembe nem jutott, hogy miért is jutottam idáig. Feloldoztam magam, 1-2 alkalom után megszoktam a helyzetet. De ettől függetlenül mindig eszembe jutott és utána az volt az első, hogy írjak neki, nehogy gyanúsan sok időre eltűnjek. Valahol sajnáltam a kialakult helyzetet, valahol pedig még jót is tett, mert a kalandom feltöltött lelkileg, önbizalommal, törődéssel, stb. Számomra nem a szexről szólt. És mivel fel voltam töltődve, annál több szeretetet tudtam adni a páromnak. Néhány alkalom után leálltam, mert rájött,hogy ez így nem korrekt. Persze ismét elhanyagolva éreztem magam, hiába beszéltünk a problémákról,nem oldódtak meg. Szakítottatunk. Ekkor elmondtam, hogy néhány hete ez és ez történt. Ennek hatására viszont bekapcsolt a vadászösztöne és gőzerővel vissza akart szerezni. Kb két évig voltunk még együtt utána boldogan, aztán megjelentek újabb, más jellegű, javíthatatlan problémák, sajnos.
2021. márc. 19. 18:05
Ugyan még sosem csaltam meg senkit, de úgy gondolom, hogy szex közben pont nem a párjára gondol az ember. Utána már lehet, de előtte és közben szinte biztosan nem. Előtte azért, mert akkor nem kerül sor a szexre, közben meg azért, mert akkor az érzésre és úgy általában a partnerre figyel az ember. Gondolom én naivan.
Egyébként szerintem ennek semmi köze a neveltetéshez, ez élethelyzet és személyiség kérdése inkább. Van, aki nem mer váltani, mielőtt nem tudja magának is bizonyítani, hogy van jobb.
2021. márc. 19. 18:36
18/46 A kérdező kommentje:
16-os: Vissza akart szerezni miután megtudta, h megcsaltad? És ő vajon megcsalt? Nem azért adtál neki több szeretetet, mert lelkiismeretfurdalásod volt?
19/46 A kérdező kommentje:
17-es de a személyiségnek csak van köze a neveltetéshez? ha el is jutnék a szexig, sztem nekem közben is megszólalna a lelkiismeretem.
18
Tudtommal nem csalt meg, de rettegtem tőle, hogy visszakapom. Bár úgy gondoltam, ha az újrakezdés mellett döntünk, akkor vagyunk annyira felnőttek, hogy nem azért folytatjuk, hogy a másikat bántsuk.
Ismétlem, nem vagyok rá büszke, többet nem tennék ilyet senkivel. De mindenki hibázik és a saját bőrén tanul. Első kapcsolatom volt, tanultam ebből is. Méghozzá azt, hogy ez nem megoldás, és a kitálalás után nekem rosszabb lesz, mint neki. Ugyanis azért motoszkál benned a félsz, hogy visszaadja, elhagy, stb...
2021. márc. 19. 18:56
Kapcsolódó kérdések: