Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Házas emberek és szerető?
Figyelt kérdés
Voltatok úgy hogy csak szexkapcsolatnak szerettél volna valakit, de menetközben kiderült, hogy többet érzel.
Mi lett a vége
Igazából arra lennék kíváncsi, hogy szétmentetek-e emiatt a szeretővel, vagy ellenkezőleg inkább folytattad.
2021. márc. 17. 19:22
21/27 anonim válasza:
19 vagyok, lakótársakként éltünk együtt, az utolsó 4-5 évben teljesen kihűlt minden intimitás, gyengédség, odafigyelés egymásra, a gyerek miatt együttműködtünk, veszekedések nem nagyon voltak. Tipikus langyos f*s. Próbáltam változtatni, kettesben programokkal, én is kivettem a részem a házimunkából, a gyereknevelésből, de ő nem akart változtatni, neki jó volt ez így, nem zavarta a szex hiánya sem, semmi. Így nem volt nehéz meghozni a döntést, egy életvidám, mindig mosolygó, szeretni tudó és akaró, nem hideg-rideg, igazi nő mellett döntöttem, és egyáltalán nem bántam meg.
22/27 anonim válasza:
Szeretőt az tartson, aki eléggé kemény, okos, intelligens és el tudja választani egymástól az érzelmeit. Nekem pl. van egy asszony szeretőm. Neki minden jó otthon, csak a szex nem. Nálunk is így áll a dolog. Havonta párszor jót dugunk, de egyikünk sem akar a másiktól ennél többet. Nagyon jól működik, mindenki nyugodt, ő is sokkal békésebb otthon, meg én is. Kell ennél több?
23/27 A kérdező kommentje:
21. Köszönöm, hogy ilyen őszinte voltál
22. Nem intelligencia és okosság, pláne nem keménység kérdése. Bár mi dönthetnénk arról, hogy kit szeretünk meg.
Te történetesen nem szerettél bele. Ettől függetlenül igen kötve hiszem, hogy a szeretőd, vagy te otthon egy szép kapcsolatot ápol. Ez az, amiből nem mertek / tudtok kilépni.
Sajnos a szerelem nem az ész választása
2021. márc. 18. 13:33
24/27 anonim válasza:
Sziasztok, osztom a 22-es válaszát, ugyanígy vagyok.Egy ideje úgy keresem az új kapcsolatokat mintha tini lennék. Már nem vagyok. Az viszont teljesen megdöbbent,hogy mennyi nő él rossz házasságban. 49Ffi
25/27 anonim válasza:
A gyerekek veled maradhattak? Szinte mindig az asszony viszi őket.
26/27 anonim válasza:
Nálunk eleve nem is szexkapcsolatként indult a dolog, de végülis szerelem lett belőle. Öt hónapig tartott, sajnos be kellett fejeznünk, mert majdnem bukta lett a vége. Ennek már két éve, azóta is párommal vagyok 🤷♂️ F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!