Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Házas emberek és szerető?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Házas emberek és szerető?

Figyelt kérdés

Voltatok úgy hogy csak szexkapcsolatnak szerettél volna valakit, de menetközben kiderült, hogy többet érzel.

Mi lett a vége

Igazából arra lennék kíváncsi, hogy szétmentetek-e emiatt a szeretővel, vagy ellenkezőleg inkább folytattad.

2021. márc. 17. 19:22
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
78%
Ebmz igaz, de akkor sem bánom, hogy megszabadultam tőle. Immáron 2 éve.
2021. márc. 17. 19:55
 12/27 anonim ***** válasza:
27%

Eleve nődet/feleségedet max 20 évente le kell cserélni. ideális esetben mindig 20 évesre cseréled az előzőt.

Olyan ez mint a kocsi. Aki megteheti, 4-5 évente újat vesz.

2021. márc. 17. 19:58
 13/27 A kérdező kommentje:

7. Tud mosolyogni. Ezzel sokat elmondtál. :)

Hülyékkel ne törődj, lesznek itt kötekedők, hiába írod le, hogy jobb kapcsolatot találtál, mindegy nekik. Egyszer már lepapíroztad mással, akkor dögölj bele.

És javítom magam. Nem jobb kapcsolatot találtál, hanem jót. És hogy mi lesz évek múlva az most mellékes. Gerinccel rendelkező ember nem az alapján dönt, hogy vajon évek múlva nem bánja-e meg, hanem, hogy az exe már nem volt jó. Ennyi.

2021. márc. 17. 20:06
 14/27 A kérdező kommentje:
12-es primitív vagy. Elég valószínű, hogy nincs még felfújható guminőd sem. Mert aki ilyen degradálóan beszél a nőkről, az értelmeset még kölcsönbe se kap
2021. márc. 17. 20:07
 15/27 anonim ***** válasza:
91%
Én a családot választottam, a gyerek miatt. Bár ne tettem volna. Azóta is vannak mellette alkalmi kapcsolataim de a hölgy már nem tudott rám várni, beleunt. Ez van.
2021. márc. 17. 20:37
 16/27 A kérdező kommentje:

Mennyire de mennyire szánalmasnak tartom, hogy leszavazták az egyes hozzászólót. Egyszerűen megdöbbent.

Legyen olyan bátor és aki titokban csak szavazgat, írja is már le, hogy ugyan vajon mi olyan fájdalmas neki abban, hogy valaki leírta, hogy mert váltani? Hogy most boldog? ...

15. Uh, hát ezt sajnálom. Szerintem gyerek miatt ne maradj, ők is megérzik, ha rossz otthon

2021. márc. 17. 20:49
 17/27 anonim ***** válasza:
82%
Azért szavaztak le, mert sok a megcsalt, elhagyott feleség és szar a tükör tartása. Mert a férfi alapjában véve egy disźnó és ha elhagy, az csak az ő felelőssége. :)
2021. márc. 17. 20:53
 18/27 A kérdező kommentje:

17. Hát komolyan...semmi degradálót nem írt az első, szimplán válaszolt.

De értelek persze...

2021. márc. 17. 20:55
 19/27 anonim ***** válasza:
87%
19 év után a szerelmet, boldogságot választottam a kihűlt házasság helyett. 43/F
2021. márc. 18. 10:51
 20/27 A kérdező kommentje:
19. Köszönöm. Mit jelent számodra a kihűlt? Volt veszekedés, vagy csak már éltetek egymás mellett, mint két barát?
2021. márc. 18. 11:53
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!