Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megcsalt feleség?
Kérdésem nem provokáció!
Őszintén érdekelne, hogy ha egy nőt megcsalnak, neki miért jobb a harmadik felet szídnia és mindenféle ribncnak beállítania, miközben a férjével együtt marad?
Ettől mi lesz jobb?
Kapcsolatban vagyok, nem szerető :) Csak a környezetemben felreppent egy ilyen sztori és egy dolgot nem értek.
Ha engem megcsalnának, akkor én lehet még jobban kiakadnék, ha a párom hónapokig, vagy akár évekig olyan nővel csalt, aki nem jelentett neki semmit.
Már eleve furcsa, de ha így is van, én nagyon kiakadnék, hogy egy olyan nőért kockáztatott, aki semmit sem jelentett. Egy olyan emberhez járkált, aki állítólag semmit, de akkor én mit?
Beszélgettem a párommal is erről, ő azt mondta, hogy így vetíti át a haragját a megcsalt fél. Értem ezt is, de bármilyen morbidan hangzik, engem az érzelemmentes félrejárás is megdöbbentene, mert nem szeretnék ilyen férfit magam mellé.
És sok férfi ezzel takarózik, hogy nem jelentett a másik fél semmit. Miért fogadják a feleségek az ilyen férfiakat vissza, aki a semmiért kockáztatott?
Köszönöm, ha valaki megosztja milyen meglátása van ebben a témában!
Szép napot mindenkinek :)
Én is voltam szerető. Hát, nagyon ugyanolyanok ezek a történetek... Ez a pasi is azt adta elő, hogy én másztam rá :D :D :D Úgy, hogy hetekig fűzött, naponta jött értem a melóhelyemre és miután összejöttünk, 3 hónap múlva már megkérte a kezemet úgy hogy még házas volt :D
Mondtam neki hogy ne nevettesse ki magát! Otthon van a felesége :D Mondta, hogy válik de én meg közöltem, hogy miattam aztán ne, mert én vele az életben nem kezdenék VALÓDI párkapcsolatot. Majdnem 2 év után bukott le otthon, amikor a felesége megtalálta a titkos telefonját.
Na ami aztán jött... Szánalmas cirkusz: közösen felhívtak a feleségével és a pasi mintha lapról olvasta volna, elkezdte mondani, hogy Mancika kérlek ne zaklass, nem szeretlek, nem szerettelek soha, csak a családom at szeretem stb. Én meg elkezdtem röhögni és akkor derült ki, hogy ki vagyok hangosítva és hall a feleség is, aki mint egy veszett tyúk üvölteni kezdett hogy mi ezen olyan vicces??? És hát én voltam a kva a rbnc meg mindeféle, a férje meg a megfáradt férfi akit csapdába csaltak.
Nem szép dolog de én még most is röhögök ezen :D Mert amikor rámrivallt a nő, megkérdeztem tőle, hogy neki nem xar hogy a férje konkrétan a fenekemből kivett farkával ment haza? Még jobban sipítozni kezdett, aztán letettem a telefont.
A történet vége happy end: még most is "boldogan" élnek a kis káposztásmegyeri panellakásukban :DDDD
Mancika kérlek ne zaklass, nem szeretlek, nem szerettelek soha 😂
Hát köszi :D
Nem értem, ezekeben a feleségekben miért nincs tartás. Tőlem repült volna. Panelok első emelet is igen magas :D
Lehet sok házasságot tart össze, hogy évekig összetették a pénzüket.
Nem könnyű. Ettől függetlenül én akkor inkább megállapodnék abban, hogy egy fedél alatt, de külön. Nem hitegetném magam azzal, hogy nekem bezzeg nem hazudtak, és a szeretőnek igen. Ilyen helyzetben ez inkább megalázó. Legyen külön ágy, és váljunk le egymásról lassan
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!