Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megcsalt feleség?
Kérdésem nem provokáció!
Őszintén érdekelne, hogy ha egy nőt megcsalnak, neki miért jobb a harmadik felet szídnia és mindenféle ribncnak beállítania, miközben a férjével együtt marad?
Ettől mi lesz jobb?
Kapcsolatban vagyok, nem szerető :) Csak a környezetemben felreppent egy ilyen sztori és egy dolgot nem értek.
Ha engem megcsalnának, akkor én lehet még jobban kiakadnék, ha a párom hónapokig, vagy akár évekig olyan nővel csalt, aki nem jelentett neki semmit.
Már eleve furcsa, de ha így is van, én nagyon kiakadnék, hogy egy olyan nőért kockáztatott, aki semmit sem jelentett. Egy olyan emberhez járkált, aki állítólag semmit, de akkor én mit?
Beszélgettem a párommal is erről, ő azt mondta, hogy így vetíti át a haragját a megcsalt fél. Értem ezt is, de bármilyen morbidan hangzik, engem az érzelemmentes félrejárás is megdöbbentene, mert nem szeretnék ilyen férfit magam mellé.
És sok férfi ezzel takarózik, hogy nem jelentett a másik fél semmit. Miért fogadják a feleségek az ilyen férfiakat vissza, aki a semmiért kockáztatott?
Köszönöm, ha valaki megosztja milyen meglátása van ebben a témában!
Szép napot mindenkinek :)
Igen, lehet ezt félreérted. De nem arra értettem, amit írtál, az más. Mert ne azér ne csaljanak meg.
Én itt arra gondoltam, ha így érthetőbb, hogy belef...tt a kapcsolatba, és olyanért, aki elvileg nem jelent semmit. Ennél mi van lejjebb?
Nem tudom csaltak-e már meg téged de ez nem ilyen egyszerű. Mikor engem megcsalt az exem, nem csak rá haragudtam hanem a csajra is mert 1. tudta, hogy én a képben vagyok 2. neki is volt párja 3. volt olyan vastag bőr a csaj képén hogy még ő kezdett el engem szidni meg lehordani mindennek az akkori pasim meg ugye még egyet is értett vele.
A pasit kidobtam, de a csajra is haragudtam igen, akiben van gerinc az nem áll be harmadik félnek, persze nyilván más kérdés, hogy csak azt lehet vinni, aki hagyja magát.
"kapcsolatba, és olyanért, aki elvileg nem jelent semmit."
Ebben az esetben a megcsalt fél még annyit se jelentett akivel megcsalták.
5. Nem csaltak még meg, de nem ezt kérdeztem.Nem is azt, hogy miért voltál dühös. Hanem, hogy miért megnyugtató, hogy "engem szeret, mert a másik nem jelentett semmit"
Ennyi volt mindösszesen a kérdés, mert én nőként ezt még sértőbbnek élném meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!