Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Több ismerősöm is, 28-40 közötti házas nők úgy viselkednek, mintha Katalin hercegnék lennének. Játszák a hercegnőt akinek tökéletes családi élete van, férj, kisgyerek, kocsi... Ők TÉNYLEG nem tudják, hogy a férjük félremegy?!
Vicces ez a sok visszatérő, mi közöd van hozzá kérdés :D
Hát ha nem tetszik a kérdés, miért vagy ilyen tipikus but@ pics@ és miért szólsz hozzá
Kérdező, én olyat ismerek, ahol a pasija velem csalta és igencsak képben volt. Közösségi oldalon meg megy a hú de szeretjük egymást, micsoda boldog család vagyunk. És pontosan tudom a pasitól, hogy mennyi mindentől hányt.
Hát ez van. De szerintem ők magukkal is elhitetik , hogy minden oké, és egy életet végigszínészkednek
#32 azért bosszantja az embereket mert pl én nem vagyok megcsalt feleség (feleség sem) de foglalkozhatna éppen az én életemmel is (hogy miért van tetoválásom, miért ilyen kutyám van, miért festem a hajam stb.) szóval egész egyszerűen bosszantó ha valaki beleüti az orrát más dolgaba, akkor is ha az nem a te dolgod mert az ilyen kis szarragok felhatalmazva érzik magukat hogy neked is megmondjak a véleményüket ha pl nem tetszik neki a pofad. És gondolom ismered a vélemény meg a segglyuk hasonlatot.
#33 több mint neki mert ő amikor nem ide írogat mások életével foglalkozik a sajátja helyett. Én veletek ellentétben akkor írok ide csak ha unatkozok. Mert néha kénytelen az ember utazni.
Rosszindulatú kis senki :D :D :D még csak azt sem tudod, hogy én melyik válaszoló voltam. Te kis lúzerke :)
Nem mellesleg vicc, hogy unatkozol és nem tudsz kitalálni mást . olvasott lehetsz :D
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!