Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Több ismerősöm is, 28-40 közötti házas nők úgy viselkednek, mintha Katalin hercegnék lennének. Játszák a hercegnőt akinek tökéletes családi élete van, férj, kisgyerek, kocsi... Ők TÉNYLEG nem tudják, hogy a férjük félremegy?!
#18 Te 22 évesen mások férjével kefélsz és erre vagy büszke? Az igen. És még itt is hazudozol róla. A kérdésben azt írod, az ismerőseid (innen is látod, miket posztolnak) és az egyik férjével kavartál, utána meg pontosítasz, hogy nem tudtad, hogy nős. Aham.
Ami meg a diplomát illeti, nekem három van, ebből kettőt már a házasságom alatt, gyerek mellett szereztem meg. Nem fogok elájulni tőled, hogy 22 éves egyetemistaként nős pasikkal kufircolsz, és van pofád a nejüket szidni, hogy miért nem válik el, miért nem teszi tönkre az életét miattad. Gondolom,választás elé állítottad és nem te kellettél. Vagy csak magadtól vagy ilyen gerinctelen? Én itt nem reklámoznám.
Látom itt sokaknak tényleg a házasság volt fontosabb a tanulás helyett :D Hogy lehet egy biztos tényt összehasonlítani valamivel, ami lehet, hogy meg sem valósul? Az sem biztos hogy valaha leszek feleség vagy valaha az akarok lenni. Mert egyelőre nem. Mindenesetre nekem már most 22 évesen van annyi eszem és büszkeségem, hogy nem maradok benne valamiben, ami nem működik és csak leépít. Aki meg ilyen környezetben akarja nevelni a gyerekét, az nem anya és nem nő.
Szerencsére nekem olyan édesanyám van, aki nem csak kaját meg tetőt adott a fejem fölé, hanem normális értékrendet és ambíciókat is. Talán épp emiatt kötött ki nálam az apuka, mert nem annyira volt bejövős az otthon dekkoló anyuka, akinek egyetlen életcélja, hogy kinél több pénzt tudjon lehúzni apukáról, hogy neki ne kelljen dolgoznia. Megnyugodhattok, nem kellett az a szerencsétlen majom egy alkalomnál többre. Mondjuk ez sokat elmond a nőről, aki meg ledekkolt mellette :D
Érdekes hogy anyukád szerint az a megfelelő ertekrend ha házas emberekkel állsz le. :D
Egyébként miért nem forditasz annyi energiát a tanulásra mint a mások életében turkalasra?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!