Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Pasik! Megcsalnátok a barátnőtöket egy olyan fiatal kolléganővel aki akár a lányotok is lehetne?
Elég jóban vagyok az egyik fiatal ,huszonéves kolléganővel, ő viszont az utóbbi időben elég egyértelmű utalásokat tesz, hogy lefeküdne velem, pedig van párja, aki szememben mondjuk egy lúzer, 42 évesen semmilye sincs, és az anyja nyakál lakik. Ilyenformán nem is csodálom, hogy a csaj rám szeretne akaszkodni, hiszen van önálló életem, házam, kocsim jó szakmám. Csakhogy van velem egyidős barátnőm is, akivel ugyan nem lakunk együtt, de jól megvagyunk. Persze csábító a gondolat, hogy lefeküdjek vele, de többet nem szeretnék abban biztos vagyok, sőt ezt egyszer meg is beszéltük,hogy max barátság exrákkal lehetne. Nem kellene olyan csaj, aki minden pasiját megcsalta, meg megy a saját feje után, hiába volt valami megbeszélve.
Ti ennek ellenére elkapnátok egy menetre?
Nem szándékozom én sem megcsalni a barátnőmet, mert elég sokáig vártam rá, nem érné meg egy kaland miatt eldobni. Igai csinos, talpraesett nő akire mindig számíthatok.
#10 Az idézetben van az a szó, hogy "lehetne" , vagyis elmondtam akkor neki, hogy kapcsolatot nem szeretnék vele még tavaly. A teljes szitu különben ebben a helyzetben az, hogy mióta jóban vagyunk, cirka 2 éve, aztóta nem egy pasi felültette, jöttek a komoly kapcsolat dologgal, meg a csaj nagyon szeretne gyereket és persze erre is rábólintottak, aztán 1-2x meghúzták, utána jöttek a lerázós szöveggel, hogy még nem felejtették el a régi barátnőjüket meg hasonlók. Akkor mondtam neki, hogy én is szédíthetném mindenfajta szöveggel, de utána meg kerülgessük egymást a cégnél? Igaz sokáig nem kellene, mert hamarosan lehúzzuk a rolót.
#7 Pont ettől tartok, hogy a nyakamon maradna, főleg mert a szex mellett már gyereket is szeretne, de a mostani pasijától meg nem lehet. Csak én meg már nem szeretnék, mert a korábbi kapcsolatomból van kettő.
Szerencsére engem nem izgatnak a kislányok alapjáraton sem, pláne nem akkor, ha kapcsolatban vagyok.
Nem árulnám el a párom, nem szolgált rá, hogy egy féreg mellett kössön ki.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!