Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Pasik! Megcsalnátok a barátnőtöket egy olyan fiatal kolléganővel aki akár a lányotok is lehetne?
Elég jóban vagyok az egyik fiatal ,huszonéves kolléganővel, ő viszont az utóbbi időben elég egyértelmű utalásokat tesz, hogy lefeküdne velem, pedig van párja, aki szememben mondjuk egy lúzer, 42 évesen semmilye sincs, és az anyja nyakál lakik. Ilyenformán nem is csodálom, hogy a csaj rám szeretne akaszkodni, hiszen van önálló életem, házam, kocsim jó szakmám. Csakhogy van velem egyidős barátnőm is, akivel ugyan nem lakunk együtt, de jól megvagyunk. Persze csábító a gondolat, hogy lefeküdjek vele, de többet nem szeretnék abban biztos vagyok, sőt ezt egyszer meg is beszéltük,hogy max barátság exrákkal lehetne. Nem kellene olyan csaj, aki minden pasiját megcsalta, meg megy a saját feje után, hiába volt valami megbeszélve.
Ti ennek ellenére elkapnátok egy menetre?
Nekem ez a szituáció nem körülmény és helyzet függő sosem.
Sosem csalnék meg senkit. Az életünkben már nagyon kevés a valódi érték, nincsenek normák, nincs állandóság. Rengeteg a lehetőség, de valahogy kevesebb jut mégis a boldogságból is.
Nekem a becsület adja az egyik szilárd pontot az életemben. Történjék bármi, nem másért magamért teszem. Nekem sokkal fontosabb, hogy mindig egyenes háttal tudjak menni, nem másokon átgázolva. Ezért a kérdés esetemben értelmetlen.
Ha már becsülete sincs az embernek akkor milye marad?
Áááááá, itt a Jóemberkedós-kamuzós-Gyakori oldalon senki!!!
https://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__megcs..
Ne aggódj, 100 pasiból 99 elkapná még úgy is, hogy emberileg megveti. Pont, mint te.
Amúgy ha konkrétan leírod, hogy az anyagi helyzeted tekintve vagy vonzóbb, mint a pasija, miért gondolod, hogy szexre kellesz neki, és nem marad a nyakadon?
Háborúba és szexbe mindent lehet.
Persze hogy meghúzznám.
Te is tedd ezt mert különben bánni fogod barátnőt meg mindig találsz.
F
"de többet nem szeretnék abban biztos vagyok, sőt ezt egyszer meg is beszéltük,hogy max barátság exrákkal lehetne. Nem kellene olyan csaj, aki minden pasiját megcsalta"
Jaj micsoda igények, gerinc hogy előbújt:DD
igen, az sokkal rosszabb amit o csinal, mikor te pont ugyanazt csinalod:D
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!