Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Szerintetek, használhat...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek, használhat óvszert férfi masztizáshoz? Azért kérdezem, mert eltűnt 4 db a dobozból, de se ideje, se helye nem lenne megcsalni. Ráadásul potencia problémái vannak, de lehet pont ezért használta önkielégítésre?

Figyelt kérdés

2021. febr. 25. 08:06
1 2 3 4
 21/34 A kérdező kommentje:
Az a baj, hogy nem jó a kapcsolatunk sem. Főleg ez a potencia gond tette be a kaput. De erről meg nem lehet vele beszélni, annyit mond, hogy lelki oka van. Innentől én mi a lópikulát tudok tenni?
2021. febr. 25. 10:22
 22/34 Alessandro10 ***** válasza:
100%

El kellene menni pszichológushoz, vagy szexuálpszichológushoz.

Ha fontos számotokra a kapcsolat, mindenképp lépni kell!

Vagy egy párkapcsolati tanácsadás is segíthet.

Ha lelki oka van, azt valahogy fel kell tárni, mert így mi lesz veletek később?!

De ha otthon, nyugodt körülmények között le tudtok ülni beszélgetni, vagy egy randit szerveztek egymással, lehet fel tud oldódni annyira, hogy merjen beszélni róla.

Legvégső esetben egy kis piázgatás és megoldódik a nyelve. :)

2021. febr. 25. 10:45
 23/34 A kérdező kommentje:
Köszi 22. Este leitatom, az olcsóbb. :))
2021. febr. 25. 10:49
 24/34 anonim ***** válasza:
100%
Ha mar ennyire nem vagytok intim viszonyba, hogy egy ilyen kerdesrol nem tudtok oszinten beszelni, akkor ott mar nagy a baj. KB annyira, hogyha lenne valakije, akkor mar le is lepne. Ertesd meg vele, hogy ebbol nem csinalhat tabutemat, barmennyire is nehez neki, beszeljen rola, hogy meg tudd erteni. Ha nem hajlando, akkor a maradek bizalom is megszunik koztetek, szex mar ugysincs es a te onertekelesed is porba lesz taposva. Egy lepesre vagytok mar csak a szakitastol, mindegy melyikotok teszi meg az utolso lepest.
2021. febr. 25. 12:23
 25/34 anonim ***** válasza:
100%
Ha felháborodott, akkor sose tudod meg, mire használta el. Itatassal meg nem mesz semmire, ha jozanul nem tudtok nyugodtan beszelni. Milyen idosek vagytok es miota vagytok egyutt?
2021. febr. 25. 13:41
 26/34 anonim ***** válasza:
100%
Lehet hogy csak veled van merevedési gondja,🤔 ilyet is hallottam már. A szeretővel minden oké, a feleséggel meg merevedési gondok.
2021. febr. 25. 16:30
 27/34 anonim válasza:
100%
Kedves kérdező! Megkérdezhetem hány évesek vagytok?
2021. febr. 25. 20:47
 28/34 anonim ***** válasza:
73%
Én is masztiztam már kotonnal, mármint uborkára húztam rá, mert nyilván natúr nem dugom fel, de én nem a fenekembe dugtam. Mi van, ha ő kipróbálta hátul magának? Más családtag nem fér hozzá a kotonokhoz?
2021. febr. 25. 21:44
 29/34 anonim ***** válasza:
48%

Zoknimanó, óvszermanó:)

Milyen problémák, istenem:)

Az óvszer fogy, az óvszer mindig fogy.

Nem olvastam el minden betűt, de ez akkor hogy van: együtt éltek és hazamégy, belenézel az óvszerdobozba és látod hiányzik 4? Ki a tököm számolgatja otthon az óvszert, ráadásul rendszeresen? Nekem ilyen sose tűnne fel szerintem. Mennyi óvszer van otthon egyszerre? Amennyire emlékszem 3 db van egy dobozban, de nyilván létezik a családi kiszerelés is, ha jól tudom 10es egységekben. Van olyan, aki magánál is tart óvszert, emlékszem nekem nagyon régen volt a pénztárcámban és egyszer elkérte tőlem valaki, de utána mondta, hogy teljesen el volt érve. Nehéz idők voltak, na. :)

2021. febr. 26. 02:36
 30/34 anonim ***** válasza:
100%
Én is arra gondoltam amit 26-os írt. Lehet veled merevedési gondjai vannak, a szeretővel meg nincs.
2021. febr. 26. 06:58
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!