Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek, használhat óvszert férfi masztizáshoz? Azért kérdezem, mert eltűnt 4 db a dobozból, de se ideje, se helye nem lenne megcsalni. Ráadásul potencia problémái vannak, de lehet pont ezért használta önkielégítésre?
Figyelt kérdés
2021. febr. 25. 08:06
1/34 A kérdező kommentje:
Eléggé kétségbe vagyok esve.. Ez mi? Megcsalhat?
2021. febr. 25. 08:09
2/34 anonim válasza:
Hát maszturbáláshoz nem hinném hogy bárki is ellőne egy 200ft-os kotont, arra elég egy zsepi.
Megcsalást meg nem tudom, te ismered őt. (a potencia probléma lehet hogy csak nálad van, egy új, odaadóbb vagy jobban kinéző csajnál lehet hogy működik rendesen)
3/34 A kérdező kommentje:
A zsepit azért lőném ki, mert szereti a tisztaságot. Sajnos mistanában nem voltunk együtt, pont a merevedési problémák miatt.. Rákerdeztem, de teljesen kikelt magából, hogy mit képzelek én, ha kellene neki, akkor venne a boltban, nem itthonról vinné el...
2021. febr. 25. 08:17
4/34 anonim válasza:
Én is van,hogy óvszerrel masztizok.
5/34 A kérdező kommentje:
Köszönöm 4-es! Megkérdezhetem, hogy miért, ha nem indiszkrét?
2021. febr. 25. 08:22
6/34 Alessandro10 válasza:
Kérdezd meg tőle, hová lett 4 db óvszer!
Nem kell túlragozni a dolgot. Ha nem válaszol őszintén, akkor valami gond van a kapcsolatban.
7/34 anonim válasza:
Hát én még sose hallottam olyat aki masztizáshoz használna.
8/34 A kérdező kommentje:
Már kérdeztem. De felháborodott. Igaz, a masztit nem emlitettem, csak azt, hogy eltűnt 4 óvszer.
2021. febr. 25. 08:31
9/34 anonim válasza:
Masztiztam már én is óvszerben, nincs abban semmi érdekes. Igazából csak ki akartam próbálni, hogy úgy mennyi inger ér 🤷♂️
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!