Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek, használhat óvszert férfi masztizáshoz? Azért kérdezem, mert eltűnt 4 db a dobozból, de se ideje, se helye nem lenne megcsalni. Ráadásul potencia problémái vannak, de lehet pont ezért használta önkielégítésre?
Figyelt kérdés
2021. febr. 25. 08:06
11/34 A kérdező kommentje:
Köszi 9-es! Pont az inger miatt gondolom, hogy használta masztihoz. Amikor együtt vagyunk, akkor a kezével kell rásegítenie, mintha nem lenne neki elég erős inger az, amit én tudok nyújtani.
2021. febr. 25. 08:46
12/34 anonim válasza:
Volt olyan telefonos szexkapcsolatom, aki abban masztizott. Hallottam, ahogy csattog a gumi közben :))) Mondjuk zavart is a hangja :(
13/34 A kérdező kommentje:
Köszi 12. :) Fityma csattogás helyett gumi csattogás. :D
2021. febr. 25. 08:54
14/34 Alessandro10 válasza:
Oké, hogy kipróbálta gumival, de 4 is kellett hozzá?
Itt valami nagyon nem stimmel!
15/34 anonim válasza:
Nekem is nagyon kamuszagú a dolog kérdező .....
16/34 A kérdező kommentje:
Hát, masztizni nem egyszer szoktunk, se férfi, se nő. Meg igazság szerint már régebben is észrevettem, hogy nem annyi óvszer van, de nem foglalkoztam vele. Szóval nem mostanában kezdődött ez, rendszeresen fogy az óvszer..
2021. febr. 25. 09:04
17/34 anonim válasza:
Van még egy beteg tippem. Lehet valami anális cucchoz használja el. Volt már olyan játékunk a párommal, hogy gumit húztunk egy uborkára. De a mi esetünkben nem az ánuszomba került.... és nem is az övébe. Lehet kísérletezik a párod? Lehet ezért nem működne már veled olyan jól a szex? Ki tudja.
18/34 A kérdező kommentje:
Ezt nem értem 17. ne haragudj. Kinek az ánuszába kerül mi? :)
2021. febr. 25. 10:04
19/34 A kérdező kommentje:
Akkor nem is az óvszer fogyást kell figyelnem, hanem a kigyó uborkáét? Ez egyre jobb lesz... :((
2021. febr. 25. 10:06
20/34 Alessandro10 válasza:
Ne legyél már buta!
Valami okból fogy az óvszer.
Ha nem tudod vele megbeszélni miért van kevesebb, akkor mi értelme a kapcsolatnak?!
Hazudozhattok egymásnak, de attól még nem lesz jobb a kapcsolat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!