Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy tudtátok megbocsátani a megcsalást?
Van egy kisbabánk, megcsalt a párom. Én is hibás vagyok, hogy idáig jutottunk, nem mondom hogy nem. Az sem segít, ha azt mondjátok, hogy jobban meg kellett volna gondolni kinek szülök. Nem tudtam, hogy megcsal.
Őszintén szólva nem tudom, hogy mit tegyek. Fogalmam sincs a hogyan továbbról. Szüleimhez se nagyon költözhetek, barátokhoz meg nem hiszem, hogy beköltözhetnék pici babával. Nem tudok semmit csinálni, csak bőgök, mint egy rakás szerencsétlenség. Egyik percben még vele akarok maradni, a másikban meg tudnám folytani.
Engem terhesen csalt meg. 1x. Válás lett a vége.
Nekem nem fogadja be a gyomrom ezt a tényt. Nem tudtam utána férfiként, szeretettel ránézni. Hiába szerettem elötte, hiába volt a mindenem, nekem ez 1x sem fér bele.
Elmondom, én egyszer megbocsátottam. Nehéz volt, de szerettem. Terhes voltam. Utána ő lett a mintaferfi.
Aha, gondoltam én.
Mikor megszületett a fiunk ismét megcsalt, lebukott. Szakítás után jöttek elő a barátok, 14db nevet soroltak fel, akikkel kapcsolata volt a megbocsátasom után. 1év alatt durván. Mindezt úgy, hogy nekem az eg világon semmi fel sem tűnt, pedig az első eset után eleg gyanakvó voltam.
Így dobott ki egy 7éves kapcsolatot...
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!