Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy tudtátok megbocsátani a megcsalást?
Van egy kisbabánk, megcsalt a párom. Én is hibás vagyok, hogy idáig jutottunk, nem mondom hogy nem. Az sem segít, ha azt mondjátok, hogy jobban meg kellett volna gondolni kinek szülök. Nem tudtam, hogy megcsal.
Őszintén szólva nem tudom, hogy mit tegyek. Fogalmam sincs a hogyan továbbról. Szüleimhez se nagyon költözhetek, barátokhoz meg nem hiszem, hogy beköltözhetnék pici babával. Nem tudok semmit csinálni, csak bőgök, mint egy rakás szerencsétlenség. Egyik percben még vele akarok maradni, a másikban meg tudnám folytani.
A fogalmazásodból nekem az jön le, hogy megvan ahhoz a kellő intelligenciád, hogy fel tudd ezt dolgozni, 5#-el egyetértek.
(Amúgy én nem tudtam megbocsátani, bár gyerek nem volt úgyhogy egyszerűbb volt a helyzet)
Azért, mert ez a jó magyar szokás és mert ez javasolja neked az élethelyzetedet átlátni képtelen fórumozó, barátnő, szülő azért ne szakíts!
De a gyerek miatt se maradj vele.
Te mit akarsz? A férfi miatt is. Akarod őt? Ő akar téged? A harmadik félt offolja? Megbánta? Törődik veled és a babával?
Terhes nőket sokszor megcsalnak, pont azért mert terhesek, s megváltoznak és a férfi szexelne és nem mindenkinek van önuralma.
Hogy hova menj? Az nehezebb ügy. Drágák az albérletek. Anyaotthont keress, ha kell. De ha sehova nem tudsz menni és nem albérletbe éltek, akkor valami minimális védelem lehet, hogy jár a baba miatt. De ezt nem javaslom kihasználni, mert felesleges feszültség lenne csak.
Bocs, hogy csak most válaszolok, eddig nem néztem az oldalt.
Sejtettem. Nem tudom miből, vagy honnan jött, de éreztem (női megértés?). Ráadásul nem akart velem szexelni. Veszekedtünk egy piti dolog miatt és (nem tudom miért) rákérdeztem, hogy van-e valakije. Mondta, hogy van, nem is egy nő van, akivel megcsalt, viszont egy nő van, akivel viszonya volt.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!