Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha már többször kaptam üzeneteket és képeket, melyek alapján a férjem megcsal lehet, hogy csak szórakozik valaki és nem igazán?
Akkor tudniuk kell olyan részleteket, amiket csak akkor tudhatnak, ha együtt voltak a férjeddel. Ha sokat beszélgettek, akkor tudhatnak részleteket a családi életetekről, ha volt szex, akkor tudják, mik a férjed szokásai az ágyban, testi jegyek, amik ruhában nem látszanak...
Szerintem nem olyan nehéz rájönni, hogy ezek a nők igazat mondanak-e.
4 férfivel feküdtem le életemben, mindegyik teljesen más volt az ágyban. Simán kiszúrnám, ha valaki csak kamuzik vagy tényleg lefeküdt velük.
Az is gyanús, hogy pont ilyen nőket fogott ki..
Lehet,hogy tényleg csak egy rosszakaró
Te annyira buta vagy, hogy akkor se hinnéd el, megcsal, ha dugás közben rájuk nyitsz. Simán elhiszed, hogy véletlenül megbotlott, és beleakadt a farka, a ruháit meg ellopták.
Tisztázd magadban, hogy miért nem akarsz tudomást venni a tényekről. Nem akarsz válni. Miért nem? Mi lesz így? Az biztos, hogy a férjed folyamatosan csalni fog. Ez nem érdekel? Miért nem beszéled meg vele? Csinálja, letojod, de diszkréten, és este otthon legyen. Mit kell itt játszani a hülyét? Nem jobb lenne őszintén?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!