Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha már többször kaptam üzeneteket és képeket, melyek alapján a férjem megcsal lehet, hogy csak szórakozik valaki és nem igazán?
Pontosan mi látható a képeken?
Egyébként, ha a képek meggyőzőek, akkor érdemes elgondolkodni. Viszont, hogy éveken át újra és újra kaptál valakitől ilyeneket, az elég fura. Oké, félrelépnek emberek, le is buknak páran, de elég ritka, hogy feldobják őket. Az, hogy nálatok folyamatosan ez van, inkább utal valami kattant exre.
Az első esetnél nem volt szex, legalábbis a csaj ezt mondta, csak próbálkozott nála a férjem, ezért tálalt ki, hogy tudjak róla mit művel a hátam mögött, de láttam a beszélgetésből, hogy nem ment bele.
Második alkalommal, amikor felbukkant egy nő, akkor volt több szex. Hittem neki.
És most egy újabb nő.. Beszélgetésrészletek voltak, hogy jó volt, hiányzik, minél hamarabb jó lenne újra stb.
Be van állítva a férjemnek facebookon, hogy kapjon értesítést, ha más használná fel a fotóit.
https://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__megcs..
Szerint barátkozz össze ennek a kérdésnek a kérdezőjével, mert titeket palira vesznek a férjeitek..
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!