Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Ha már többször kaptam üzenete...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha már többször kaptam üzeneteket és képeket, melyek alapján a férjem megcsal lehet, hogy csak szórakozik valaki és nem igazán?

Figyelt kérdés
Ugyanis ő mindent tagad.
2021. febr. 20. 21:17
1 2 3 4
 11/37 anonim ***** válasza:
98%
Az én volt párom még akkor is tagadta a megcsalást amikor ott lobogtattam a részletes telefonszámlát (több mint 400db/hó smst írt a nőnek stb).
2021. febr. 20. 21:59
 12/37 anonim ***** válasza:
73%

Pontosan mi látható a képeken?

Egyébként, ha a képek meggyőzőek, akkor érdemes elgondolkodni. Viszont, hogy éveken át újra és újra kaptál valakitől ilyeneket, az elég fura. Oké, félrelépnek emberek, le is buknak páran, de elég ritka, hogy feldobják őket. Az, hogy nálatok folyamatosan ez van, inkább utal valami kattant exre.

2021. febr. 20. 22:04
 13/37 A kérdező kommentje:

Az első esetnél nem volt szex, legalábbis a csaj ezt mondta, csak próbálkozott nála a férjem, ezért tálalt ki, hogy tudjak róla mit művel a hátam mögött, de láttam a beszélgetésből, hogy nem ment bele.

Második alkalommal, amikor felbukkant egy nő, akkor volt több szex. Hittem neki.

És most egy újabb nő.. Beszélgetésrészletek voltak, hogy jó volt, hiányzik, minél hamarabb jó lenne újra stb.

Be van állítva a férjemnek facebookon, hogy kapjon értesítést, ha más használná fel a fotóit.

2021. febr. 20. 22:11
 14/37 anonim ***** válasza:
88%
Hülyére vesz a pasi.
2021. febr. 20. 22:13
 15/37 A kérdező kommentje:
Miből gondolod?
2021. febr. 20. 22:15
 16/37 anonim ***** válasza:
97%
Mert csak úgy nem jönnek ilyen üzenetek
2021. febr. 20. 22:17
 17/37 anonim ***** válasza:
86%
te meg hagyod, hogy átverjen, hát gratulálok, csukd csak be a szemed, és talán nem fog fájni!!!
2021. febr. 20. 22:18
 18/37 anonim ***** válasza:
98%
Nagy Don Huan lehet a férjed,és valószínűleg nem túl korrekt a szeretőivel.Én javasolnám a magánnyomozást!Nem kidobott pénz.Addig úgysem hiszed el.
2021. febr. 20. 22:23
 19/37 anonim ***** válasza:
97%

https://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__megcs..

Szerint barátkozz össze ennek a kérdésnek a kérdezőjével, mert titeket palira vesznek a férjeitek..

2021. febr. 20. 22:28
 20/37 anonim ***** válasza:
94%
18-as válaszolónak igaza van.
2021. febr. 20. 22:30
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!