Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Honnan és miért van ennyi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Honnan és miért van ennyi töketlen/nagy arcú pasi?

Figyelt kérdés
Azokra gondolok, akik folyton hangoztatják, hogy ők nem lennének férjes asszony szeretője, mert ők többet/jobbat érdemelnek. Ezek férfiak? Nem hinném.

2021. febr. 12. 08:22
1 2 3 4 5
 31/41 anonim ***** válasza:

Tévedsz, nem zavarja. Neki pont, hogy van hozzá gusztusa. Az zavarja inkább, hogy mások nem ennyire igénytelenek.

2021. febr. 12. 17:07
 32/41 anonim ***** válasza:
31: csak az előbb meg itt azon vekengett, hogy jaj, akkor keressen-e szűz nőt, mert azon kívül csak olyanok vannak, akiket más dug.
2021. febr. 12. 17:12
 33/41 A kérdező kommentje:

Válaszoló NŐK!

Őszintén!

Nektek soha nem volt szeretőtök? Sosem léptetek félre a pasitok mellett?

Nem kell kamuzni! Névtelen oldal!

2021. febr. 12. 17:49
 34/41 anonim ***** válasza:
100%
Nekem tényleg nem volt. Lett volna rá alkalmam, egyszerűen a gondolatától is irtóztam, pedig volt akkor is már lehetőség, amikor már fél éve halott volt a kapcsolat, és próbáltam toldozni-foldozni. Lehet, hogy ritkaság, de nem kihalt állatfaj még a hűséges ember egyik nemből sem.
2021. febr. 12. 17:54
 35/41 anonim ***** válasza:
100%
Soha nem volt szeretőm. Sosem volt rá igényem. Amikor valakivel elkezdtem járni akkor csak ő létezett nekem, és mindenki más az árnyékába sem ért! Én ilyen vagyok, vagy teljes szívvel szeretek valakit, vagy sehogy.
2021. febr. 12. 18:05
 36/41 anonim ***** válasza:

Kérdező, minek szerető, ha van társad? Ennyire nem kellene unatkozni, hajszolni az élvezeteket. Egyenes út a teljes kiégéshez.Nemcsak a szexből áll az élet. Szerintem marha unalmas folyton más emberekkel kúrni. Végtelenül untató folyamatosan ugyanazokat a köröket lefutni mindenkivel, csak dugjon már végre velem.

Ha a házasság meg nem működik, vagy csak egyoldalú a próbálkozás a javításra, arra szintén nem megoldás a másokkal való félrebszás. Attól még az alap probléma nem oldódik meg. Van válás a világon. Ami nem megy, nem kell mindenáron erőltetni. De sok a határozatlan, megalkuvó, strucc politikában szenvedő, mazochista ember.

Engem egyáltalán nem érdekel ki, hogyan kínozza magát egy szr kapcsolatban, házasságban, de töketlennek, nagy arcúnak, férfiatlannak nevezni embereket, mert nem érik be a második szerepével, enyhén szólva is túlzás. És a hűtlenségre való biztatás is a legaljasabb emberi tulajdonságok egyike. 46 évesen azért már látom milyen világban élünk. A véleményemet le is írtam.

2021. febr. 12. 18:21
 37/41 anonim ***** válasza:

Ha valaki csak szexkapcsolatot keres az rendben van. Ha valaki több szexkapcsolatot keres, az is rendben van (persze csak akkor ha minden érintett tudja, hogy ez így van). Rengeteg olyan ember van, aki nem házas és nem keres komoly kapcsolatot. Válogass onnan.

Ha valaki házas, ígéretet tett. Ha a házastársa beleegyezik, akkor rendben van, ellenkező esetben azonban ne lépjen félre. Én nem tudnék szerető lenni, mert undorítónak tartom a hazugságot és képmutatást. El is ítéltek mindenkit, aki szerető, vagy szeretőt tart valaki háta mögött.

2021. febr. 12. 18:51
 38/41 anonim ***** válasza:
94%
A kérdező a 21-ik századi modern gondolkodású férfi mintaképe. Vagyis pasi, de ebben a csodaszép világban már a nemeket sem lehet nevén nevezni, tehát élőlény. Nekem van lányom, de én mint apja, már gyerekkora óta felvilágosítom hogy egy ekkora szemétdombon hova lépjen, hova ne. A párkapcsolatot és a szeretői viszonyt egy lapon említeni is ciki. Én inkább a nők részéről tartom ultra gáznak, mivel tudják előre, hogy csak a testük kell, kb. annyira mint egy WC papír vagy egy zsebkendő. Nagyjából a szerepük is ennyi. A férfiak akik ezt élvezik, szimplán ösztönlények, egy halmazban nem lehet említeni ezeket az élőlényeket a férfiakkal. Ha a feleségem félrelépne, nem rá haragudnék hanem magamra, amiért ennyire rosszul ismertem meg. Számomra az ilyen emberek szimplán árulók, egy orgazmus miatt aki lealacsonyítja magát ilyen szintre, nem tudok vele sorsközösséget vállalni. Megtéríteni sem akarom őket, az emberi/lelki/érzelmi/morális mércén nem ütik meg az elégséges szintet. Felőlem nyugodtan élvezkedhetnek, s*ggből szájba, perverzkedhetnek, felőlem egy fél kínai piacot is feldugdoshatnak maguknak, egymásnak. Ez nem több mint állatias ösztönök kiélése. Köze nincs a férfi-nő kapcsolathoz. Egyébként többségében van egy elárvult, szárnyaszegett nő, akit megment a dicső kan. A nő is büszke lehet magára ezután.
2021. febr. 12. 19:03
 39/41 anonim ***** válasza:

"De kérdező, ha téged zavar az, hogy más is farkal melletted egy adott nőt, akkor a férjes asszony miért annyira jó buli? 1) nem biztos, hogy melletted nincs még 2-36-10-20 dugópajtija, ha már alapból nem erkölcsös"

Egy független nőnél mi a garancia arra, hogy csak a kérdező dugja?

Semmi :D

2021. febr. 13. 00:45
 40/41 anonim ***** válasza:
25%
Hát én simán lennék férjes asszony szeretöje,söt voltam is már 3szor,de sose nyekeregtem azon pl hogy most a férjével szexel e otthon vagy sem.Ha jól esik neki,bánom is én,jól teszi legalább változatos neki is😂Legalább ezek a Nök sose követelöztek nálam,nem reklamáltak minden szaré,én se nekik,tudtuk hogy miért jártunk össze,aztán mindenki ment a saját dolgára..
2021. febr. 13. 20:11
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!