Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Honnan és miért van ennyi töketlen/nagy arcú pasi?
Tévedsz, nem zavarja. Neki pont, hogy van hozzá gusztusa. Az zavarja inkább, hogy mások nem ennyire igénytelenek.
Válaszoló NŐK!
Őszintén!
Nektek soha nem volt szeretőtök? Sosem léptetek félre a pasitok mellett?
Nem kell kamuzni! Névtelen oldal!
Kérdező, minek szerető, ha van társad? Ennyire nem kellene unatkozni, hajszolni az élvezeteket. Egyenes út a teljes kiégéshez.Nemcsak a szexből áll az élet. Szerintem marha unalmas folyton más emberekkel kúrni. Végtelenül untató folyamatosan ugyanazokat a köröket lefutni mindenkivel, csak dugjon már végre velem.
Ha a házasság meg nem működik, vagy csak egyoldalú a próbálkozás a javításra, arra szintén nem megoldás a másokkal való félrebszás. Attól még az alap probléma nem oldódik meg. Van válás a világon. Ami nem megy, nem kell mindenáron erőltetni. De sok a határozatlan, megalkuvó, strucc politikában szenvedő, mazochista ember.
Engem egyáltalán nem érdekel ki, hogyan kínozza magát egy szr kapcsolatban, házasságban, de töketlennek, nagy arcúnak, férfiatlannak nevezni embereket, mert nem érik be a második szerepével, enyhén szólva is túlzás. És a hűtlenségre való biztatás is a legaljasabb emberi tulajdonságok egyike. 46 évesen azért már látom milyen világban élünk. A véleményemet le is írtam.
Ha valaki csak szexkapcsolatot keres az rendben van. Ha valaki több szexkapcsolatot keres, az is rendben van (persze csak akkor ha minden érintett tudja, hogy ez így van). Rengeteg olyan ember van, aki nem házas és nem keres komoly kapcsolatot. Válogass onnan.
Ha valaki házas, ígéretet tett. Ha a házastársa beleegyezik, akkor rendben van, ellenkező esetben azonban ne lépjen félre. Én nem tudnék szerető lenni, mert undorítónak tartom a hazugságot és képmutatást. El is ítéltek mindenkit, aki szerető, vagy szeretőt tart valaki háta mögött.
"De kérdező, ha téged zavar az, hogy más is farkal melletted egy adott nőt, akkor a férjes asszony miért annyira jó buli? 1) nem biztos, hogy melletted nincs még 2-36-10-20 dugópajtija, ha már alapból nem erkölcsös"
Egy független nőnél mi a garancia arra, hogy csak a kérdező dugja?
Semmi :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!