Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy lehet egy pasi ennyire töketlen, ha ennyire jó adottságai vannak?
Tudatalattiban negativ rogzules.
Seguthetek neki ha adsz eselyt.
Igen, ilyen szinten, sajnos.
Az emberek egy részének fogalma sincs arról, hogy mennyit tud ártani a másiknak. A másik részét meg nem érdekli.
Azért szar ez az egész világ, mert ti, emberek, szarok vagytok.
Az a helyzet, hogy én is nagyon sok olyan "adonisszal" találkoztam, akinek nincs a helyén a lelke. Azt gondolná az ember, hogy ezeknek a férfiaknak az egoja az egeket nyaldossa, de közben ha bekerülsz ezekbe a körökbe (pl. te is lejársz egy fitnesz terembe és megismered őket), akkor rájössz, hogy igen nagy százalékuk azért kezdett el edzeni, mert valamilyen komplexusát próbálja leplezni.
Természetesen nem csak ilyenek vannak, de nagyon sok akad közöttük.
Kis korában kis pálcika volt, ezért csúfolták. Vagy dagi, azért. Vagy rá sem néz évek óta egy csaj sem, ezért akarja formába hozni magát, blabla.
Ha belegondoltok a nők igen nagy százaléka is pont a komplexusai miatt jár el edzeni, nagyon kevés az, aki csak is azért, hogy magának egy kicsit jobban tetsszen, vagy formába hozza magát, mondjuk egy betegség után.
Ergo én azt mondom, hogy simán lehet hogy jól néz ki, de a lelkét totál leamortizálták.
Sokan a testük épülésével összeszedik az egojukat is, valaki erre nem képes. Abszolút változó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!