Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Más pasi is ilyen?
Tudja, hogy be vagyok sértődve, és csak azért is jön oda, és ölelget meg puszilgat, pedig mondom neki, hogy hagyjon már, és csak azért is csinálja, és mondja, hogy jaj, ne duzzogjak már. Miért nem lehet addig békén hagyni az embert, amíg kiduzzogja magát??
L/19
Talán mert megpróbálja helyrehozni a "hibáját" Az én párom is ilyen. Ha megbánt valamivel bocsánatot kér, kicsit hagy aztán megölel meg szeretget, fura mód nekem ettõl elmúlik a haragom. De lehet csak rosszul van bekötve valami bennem.
19/L
Nekem jó amit írtam, azért írtam :D
Szerintem úgy a jó, ha megpróbál kibékíteni, de ha nekem ez akkor még nem megy, akkor veszi a lapot, egy kicsit békén hagy, és megvárja amíg lehiggadok kissé.
Nekem pl. apám tipikusan olyan, hogy megbántja az embert, aztán meg 2 perc múlva már kéri a bocsánatot, mikorra már jól felhúztad magad. Ő se az a típus, aki visszavonul, hagyja ülepedni a dolgot, és vár 10-20 percet a bocsánatkéréssel. Anyámat ki is készítette vele. Én ebből tanulva olyan vagyok, hogy várok a béküléssel, amíg elül a por. Vagy bocsánatot se kérek, csak jóváteszem. Kivétel egyszer a párommal, mikor nagyon csúnyán eldurvult a veszekedésünk, akkor mihelyt kissé lejjebb higgadtam, elkezdtem békülni, és nem tágítottam, míg a páromnak meg nem tört az ellenállása - de ez kivételes eset volt, mert nagyon féltem, hogy elveszítem. Persze én nem számítok, mert nő vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!