Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Más pasi is ilyen?

Figyelt kérdés

Tudja, hogy be vagyok sértődve, és csak azért is jön oda, és ölelget meg puszilgat, pedig mondom neki, hogy hagyjon már, és csak azért is csinálja, és mondja, hogy jaj, ne duzzogjak már. Miért nem lehet addig békén hagyni az embert, amíg kiduzzogja magát??

L/19

2016. márc. 6. 18:20
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
62%
#8: És ezt én például honnan tudjam, hogy neked mi a jó? Meg mi az, amit még tűrsz, meg mi az, amit nem? Meg mikor mondod azt komolyságból, hogy hagyjalak, meg mikor szeretethiányból, hogy vegyem már a lapot? Ha átölellek, eltaszítasz, ha nem ölellek át, jobban besértődsz. Lutri a köbön! (Ne feltétlenül magadra értsd, hanem úgy nagy általánosságban férfi és nő között, pusztán vázoltam egy lehetséges élethelyzetet, emiatt a közvetlenségre utaló személyrag megléte.)
2016. márc. 6. 19:02
 12/19 anonim ***** válasza:
24%
#11! Látszik, hogy nem érted a nőket... :)
2016. márc. 6. 19:08
 13/19 anonim ***** válasza:
83%

Ne aggódj...5 év múlva már magasról le fogja szarni, ha épp duzzogsz.

Egyébként én is így vagyok... Az első mondatot pedig tapasztalatból írtam.

2016. márc. 6. 19:08
 14/19 anonim ***** válasza:
55%

Azért ennyire szerintem viszonylag hamar meg lehet ismerni a másikat, hogy tudjad, mikor mi a jó neki, vagy megbeszélitek... Aki meg maga se tudja, mit akar és hisztizik össze-vissza, mindegy mit csinálsz, azt hagyni kell a francba :D

2016. márc. 6. 19:10
 15/19 anonim ***** válasza:
77%
#12 A nőket a nők sem értik, így én halandó férfiként már meg sem próbálom.
2016. márc. 6. 19:14
 16/19 anonim ***** válasza:
77%
Mert, az lenne a jó, ha lenyomna egy parasztlengőt?
2016. márc. 6. 19:16
 17/19 anonim ***** válasza:
89%
That would be her best day ever. #16-os :D
2016. márc. 6. 19:21
 18/19 anonim ***** válasza:
Nem vagy kicsit hisztis?
2016. márc. 6. 20:14
 19/19 anonim ***** válasza:
Nem, nem minden pasi szellemi fogyatékos. Vagyis akikkel eddig én jártam, azok felfogták amit mondtam nekik, így ha azt kértem, hogy hagyjanak egy kis nyugit, akkor megtették.
2016. márc. 6. 20:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!