Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
30 feletti nők, nektek melyik fiatal pasi "tipus" jön be?
Tegyük fel hogy egy fiatal srác (20as korosztály) udvarol nektek.
Melyik jobb ha:
1.Van egy jòl fizető állása, saját kocsija, szüleivel lakik
2. Átlagos/gyenge keresete van, saját kocsi, sajat lakás (vagy albérlet)
Melyik szimpatikusabb nektek, és miért?
- Magas
- Izmos
- Jóképű
- Legyen BMWje
- Legyen saját lakása
- Vigyen drága éttermekbe
- Szeresse a kölkömet
- Legyen bűnözői múltja
- Legyen határozott de mindig nekem van azért igazam mellette
- Legyen erős de tudjon sírni, ha sír akkor szánalmas!
- Szeresse a mákos tésztát
Röviden összefoglalva, tudjam magam nőnek érezni mellette! ;)
Ne a szuleivel es ne rokonnal lakjon. Alberlrtbis lehet. Legyen fuggetlen a szuleitol anyagilag es lelekben. Jo humora legyen es magas vekony legyen. Az se baj, ha izmos. Nem art, ha sportol.
Jobb , ha nincs kocsija, mert akkor tobb ido marad szexre is. :D
Nekem ennyi pont eleg lenne.
N
Elmondom, nekem mi jött be egy fiatal fiúban: kockahas, vadító illat, ápoltság, és jó állóképesség. :)
Igazság szerint sejtelmem sincs, hogy mennyit keres, hogy kivel lakik és hol, mert nálam találkoztunk.
Maradjunk annyiban, hogy nem hosszú távra terveztem vele.
Ebből a korosztályból nem fogok komoly kapcsolatra vadászni, marhaság lenne mindkét részről. De ha jut egy kis jó, nem fogok kapálózni ellene. :D
Nekem az jon be egy fiatalabb sracban ha tiszteletben tartja, h idosebb vagyok es nem probalkozik a baromsagaival,mhanem megtisztel azzal, hogy a sajat korabeli csajokat farasztja az ismerkedos szovegevel.
Egy husz eves kolyoktol nem barnek el se lakast, se kovsit mert velhetoleg meg tanul, eltartani pedig baromira nem szeretnem.
31/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!