Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Honnan és miért van ennyi töketlen/nagy arcú pasi?
Szerintem morálisan rendben vannak, és nem töketlenek hanem normálisak.
Más kérdés, hogy most magam ellen beszélek. Látszólag házasságban élek, nő vagyok és nem vagyunk együtt legalább 4 éve, nem is érünk egymáshoz, nem vagyunk pár. El kellett volna válni rég, sajnos bonyolult körülmények miatt ez nem jött össze. Szóval én is így vagyok. Közben azt tartom normálisnak aki így nem áll szóba velem- ki az aki képes elhinni ezt, hogy tényleg semmi nincs köztünk már, hogy ez itt már nem megcsalás, mert nincs mit megcsalni. Szóval ezt senkitől sem lehet elvárni szerintem.
12.-nek.
Ezt írtad: "Szóval én is így vagyok. Közben azt tartom normálisnak aki így nem áll szóba velem- ki az aki képes elhinni ezt, hogy tényleg semmi nincs köztünk már, hogy ez itt már nem megcsalás, mert nincs mit megcsalni. Szóval ezt senkitől sem lehet elvárni szerintem."
Miért kellene, hogy a szeretőt zavarja, hogy férjed van, akivel élsz nemi életet?
Nem élek a férjemmel nemi életet, egyáltalán nem.
Fogalmam sincs, hogy miért kellene hogy zavarja. Nyilván, van olyan, akit zavar, van akit nem. Számomra teljesen normális és érthető és elfogadható, ha valakit az zavar. Valószínű azért gondolkozom így, mert még nincs másmilyen tapasztalatom, párkapcsolaton belüli szexualitás volt az életem része. Bár el tudom fogadni a szerető fogalmat, főleg most már.. sokat változtak a nézeteim. Tudom hogy az általános és ok az is, ha valaki nem szereti ezt a felállást.
15.-nek.
Miért lenne "köpőcsésze" az a nő, aki házas férfivel van? Miért jobb, ha egy nőtlen férfi dob ki 1-2 dugás után?
A szerető max. ürítő tartály egy nős pasinak, a változatosság iránti igényét elégíti ki vele. Azt, ami otthon sosem lesz meg neki, tehát egy másik pina. Egy nőnek csak egy pinája van. Kevés az a ilyen jellegű kapcsolat, amiből ettől több lesz, főleg hosszútávon. Idővel a legtöbb pasas rájön, hogy ugyanaz a felállás, csak a nő személye más. A szeretőre is ráun majd, hiszen annak sincs több nemi szerve.
Egyébként felőlem aztán mindenki azt csinál amit akar, úgy hagyja megalázni magát, ahogyan akarja. Mert az bizony megalázó, ha az asszony lyuka mellett téged is megbsz. És gusztustalan is. Ehhez jó gyomor kell, nekem nincs. Én maximálisan monogám típus vagyok, és ha ezt nem kapom vissza a másik féltől, akkor inkább egyedül maradok. Ennyire nincs szükségem a szexre, nem vagyok társfüggő, hogy ezt elviseljem akár 1 percre is. Oszd be.
17.-nek.
És akkor mi van, ha a nőnek ennyi elég?
- Mert nem akarja, hogy a családodhoz kelljen mennie jópofizni, és hallgatni, hogy mikor lesz eljegyzés, mert már unokáznának?
- Mert nem akar fix pasit, akire cselédkedni kell?
- Mert a munkája, hobbija, családja mellett csak heti 1-2 dugásra van ideje/igénye?
A nő, ha szerető, nem feltétlen áldozat, vagy szerinted minden nő idióta?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!