Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Honnan és miért van ennyi töketlen/nagy arcú pasi?
Ha ennyi elég neki, az ő igény szintjét tükrözi + a gusztusát is.
Nem kell jópofizni, hallgatni. Elég közölni, hogy ez a kettőjük dolga. Sokan nem mernek határozottak lenni, ez a fő problémájuk, ebből van a folyamatos rinya.
Nem kell pasira cselédkedni. Megfelelő társat kell választani, aki nem házvezetőnőt keres. A döntés mindig az ő kezükben van,hogy milyet választanak.
Szerintem aki házassal kezd, az mind idióta.
Erős, határozott független nő/férfi meg válogathat szeretők terén. Aki ennek ellenére beéri a foglalttal ott vagy vannak érzelmek és sírni fog a végén, vagy csak hülye.
22.-nek.
Tehát ha valaki megkínál egy szelet tortával, akkor te vissza utasítod, mert csakis és kizárólag egész torta kell neked, és majd abból vágsz magadnak, kockáztatva azt, hogy a torta rád romlik, mert kiderül, hogy mégsem olyan jó?
És ha pokolian kívánod a tortát, de nem telik az egészre, akkor sem kell egy-két szelet belőle, inkább csorgatod a nyálad a kirakat előtt?
A torta hasonlat elég durva emberre vonatkoztatni :D
Amúgy én olyan vagyok, hogy nem mindegy, hogy milyen a torta. És a megkínálás ezen hasonlat mentén csak akkor él, ha a kedves feleség is áldását adja. Akkor tényleg "szabad" a torta szelet. De!!!!!
Az ember sosem kap annyit a tortából, amennyire neki igénye van, mindig be kell érnie kevesebbel. Valakinek ennyi elég. Valaki pedig nem kér más tortájából :P
26.-nak.
Aha...akkor csak szűz lányokkal kezdjek? Mindjárt rá is Guglizok, hogy hol van egy óvoda.
Úgy látom nem érted, de akkor másképpen írom. Talán így eljut. Más farkak mellett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!