Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Honnan és miért van ennyi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Honnan és miért van ennyi töketlen/nagy arcú pasi?

Figyelt kérdés
Azokra gondolok, akik folyton hangoztatják, hogy ők nem lennének férjes asszony szeretője, mert ők többet/jobbat érdemelnek. Ezek férfiak? Nem hinném.

2021. febr. 12. 08:22
1 2 3 4 5
 1/41 anonim ***** válasza:
36%
Minden férfi ilyen.
2021. febr. 12. 08:23
 2/41 anonim ***** válasza:
97%
Feküdj vissza az ágyba Pista.
2021. febr. 12. 08:24
 3/41 anonim ***** válasza:
97%
Töketlen, mert nem akar második lenni? Mesélj még.
2021. febr. 12. 08:24
 4/41 anonim ***** válasza:
97%
én azért nem lennék mert vissza taszítana az hogy megcsalná a párját egyáltalán nem képzelem magam jobbnak sőt.
2021. febr. 12. 08:25
 5/41 anonim ***** válasza:
96%

Volt olyan életszakaszom, amikor én sem lettem volna szerető, pedig lehettem volna.

Volt olyan, amikor voltam szerető és nagyon megbántam.

2021. febr. 12. 08:42
 6/41 anonim ***** válasza:
97%
Szerintem ezek a férfiak se nem töketlenek, se nem nagy arcúak, csak van önbecsülésük és józan paraszti eszük. És úgy gondolom, hogy sajnos belőlük van kevesebb.
2021. febr. 12. 08:45
 7/41 anonim ***** válasza:
94%

Tudom, hogy számodra vannak ismeretlen dolgok, mint pl. az "önbecsülés". De hidd el vannak olyan normális emberek, akik tényleg többre tartják magukat annál mint hogy bujkáljanak és heti 1x-2x dugjanak egy órát.

Értem, hogy nehéz felfogni mert az értékrended egy teleszart májkrémeskonzerv szintjén van de próbáld ezt feldolgozni.

2021. febr. 12. 09:04
 8/41 A kérdező kommentje:

Akkor most reálisan!

Vajon 100-ból hány egészséges, hetero, normális, 16 - 66 közötti férfi mondaná például ennek a nőnek azt, hogy nem tud/nem akar/nem szeretne/nem mer heti 1-2 alkalommal találkozni vele, csak mert a nő férjezett?

[link]

2021. febr. 12. 09:18
 9/41 A kérdező kommentje:

9.-nek.

Nem, én realista vagyok. Megtanultam, hogy minden férfit meg lehet fogni 3 dologgal: Pénz. Pna. Pisztoly a gyereke fejéhez tartva.

2021. febr. 12. 09:22
 10/41 anonim ***** válasza:
100%
Elméletben megdugnám a fél világot, gyakorlatban meg nem. Házas vagyok, a szex otthon hulladék, de akkor sem lépek félre.
2021. febr. 12. 09:46
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!