Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Honnan és miért van ennyi töketlen/nagy arcú pasi?
Volt olyan életszakaszom, amikor én sem lettem volna szerető, pedig lehettem volna.
Volt olyan, amikor voltam szerető és nagyon megbántam.
Tudom, hogy számodra vannak ismeretlen dolgok, mint pl. az "önbecsülés". De hidd el vannak olyan normális emberek, akik tényleg többre tartják magukat annál mint hogy bujkáljanak és heti 1x-2x dugjanak egy órát.
Értem, hogy nehéz felfogni mert az értékrended egy teleszart májkrémeskonzerv szintjén van de próbáld ezt feldolgozni.
Akkor most reálisan!
Vajon 100-ból hány egészséges, hetero, normális, 16 - 66 közötti férfi mondaná például ennek a nőnek azt, hogy nem tud/nem akar/nem szeretne/nem mer heti 1-2 alkalommal találkozni vele, csak mert a nő férjezett?
9.-nek.
Nem, én realista vagyok. Megtanultam, hogy minden férfit meg lehet fogni 3 dologgal: Pénz. Pna. Pisztoly a gyereke fejéhez tartva.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!