Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hibáztam.. Hogyan érhetem el, hogy űjra bízzon bennem?
Szeretem őt, de nem tudom mi az amit tehetnék, amivel bizonyítható, hogy nem fogom többet bántani. Szeretjük egymást, de nagyon megbántottam, és nagyon bánom amit tettem. Mindketten nők vagyunk, és én lefeküdtem az exemmel. Egyszeri alkalom volt, elöntöttek az érzelmek. Nincs mentségem erre tudom, és azt is hogy őt elsősorban nem tett zavarja (nyilván az is) a legjobban, hanem hogy nem voltam őszinte.
Megjavíthatom valahogy a helyzetet? Tapasztalatok, tanácsok akár privátban is jöhetnek!
Csak úgy az utcán összefutottatok és hirtelen lefeküdtetek vagy mi? Mi az h elöntöttek az érzelmek? Gondolom előtte beszéltetek többször, tudtad h mi lesz belőle.
Szerintem ezt a kapcsolatot engedd el, sosem lesz olyan, mint volt. A párodban hatalmas tüske lesz mindig, sosem fog már bízni benned (jogosan) és ez a hétköznapokra is rányomja majd a pecsétet.
Nem hibáztál. Hiba az, amikor szándékod ellenére okzol bajt. Ez szándékos volt.
Ha jó lenne a kapcsolatod, ilyen nem fordult volna elő.
Szerintem az ilyesmit nem lehet helyrehozni. Ez nem egy csók a pillanat hevében egy szórakozóhelyen ahol részegre ittad magad. (Az se lenne számomra megbocsátható, de arra még lehet mondani, hogy egy pillanat volt az egész.)
De te lefeküdtél vele. Én ezután már nem tudnék bízni a másikban, bármit is tesz. Örökre bennem maradna, hogy elárult.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!