Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hibáztatható egyáltalán a harmadik fél?
Több esetben is volt olyan, hogy aki nekem tetszett, már foglalt volt, így lemondtam róla.
Volt, aki először önként kezdett nekem udvarolni (holott tudta, hogy tudom, hogy párja van), volt, aki csak azután, hogy megtudta, hogy nekem tetszik (nem tőlem).
Minden esetben nemet mondtam, mert nem akarok második lenni senkinél.
Ha már nincsenek együtt, az más.
Sokak szerint hülye vagyok, a harmadik fél nem hibás, és azzal is kár érvelni, hogy hát "karma", meg "majd visszaüt", mert ilyen nem létezik. Az, hogy én nem csaltam meg senkit/velem nem csaltak, az nem jelenti azt, hogy engem sem fognak.
Ma már csoda, hogy nem lincseljük meg azokat, akiknek van még értékrendje.
A kapcsolatuk szempontjából nem vagy hibáztatható, de emberileg és elvi alapokon igenis az vagy.
Jól tetted! Hála az égnek vannak még ilyen nők!(gondolom nő vagy)
Manapság mindenki csak a pillanatra gondol, de a következményekre nem, hogy például ezzel valakinek fájdalmat okoz. Lelkiismerete a legtöbb embernek már nincsen. Egoisták, leszarják a másikat.
Nekik legyen jó az a lényeg.
Ne mások véleményét vedd mérvadónak. Ha szerinted így a normális akkor cselekedj ennek megfelelően. Ne kattogj azon hogy ez mások szerint jó vagy rossz.
Egyébként szerintem jól döntöttél.
Volt nálam is olyan szituáció mikor egy férjezett nővel ismerkedtem, ő csak szexet akart, azt mondta a férjével nem működik a dolog. Végül kitértem a dolog elől, nekem nem fér bele az ilyen erkölcsileg.
Tudom van aki leszarja...
Nem.
Mivel nem reális, hogy egy embert élete végéig ne érjék kísértések, így a hűségesség arról szól, hogy mennyire tudsz ellenállni nekik. Ha csakis és kizárólag azért nem csalja meg valaki a társát, mert nincs kivel, az attól még ugyanúgy rossz társ.
A megcsalásért kizárólag az felelős, aki engedett a kísértésnek, és hátbaszúrta a másikat.
Igen hibás,a nős /férjezett mindig tabu...
Ha akar,váljon el először.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!