Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Hibáztatható egyáltalán a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hibáztatható egyáltalán a harmadik fél?

Figyelt kérdés

Több esetben is volt olyan, hogy aki nekem tetszett, már foglalt volt, így lemondtam róla.

Volt, aki először önként kezdett nekem udvarolni (holott tudta, hogy tudom, hogy párja van), volt, aki csak azután, hogy megtudta, hogy nekem tetszik (nem tőlem).

Minden esetben nemet mondtam, mert nem akarok második lenni senkinél.

Ha már nincsenek együtt, az más.

Sokak szerint hülye vagyok, a harmadik fél nem hibás, és azzal is kár érvelni, hogy hát "karma", meg "majd visszaüt", mert ilyen nem létezik. Az, hogy én nem csaltam meg senkit/velem nem csaltak, az nem jelenti azt, hogy engem sem fognak.

2019. márc. 3. 14:04
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
72%

Azért van sok szerető, mert minden felelősséget áttolnak a hűtlen félre és mossák kezeiket, mintha ők nem tettek/tennének semmit amikor kialakult a viszony. Már akkor le lehet állítani valakit amikor célzásokat tesz az állítólag

"megromlott házasságára", elkerülni a helyzetet, ez az a pont amikor valakit el lehet melegebb éghajlatra kúldeni. De pont ez az amit a leendő szeretők nem tesznek meg, tetszik nekik, hogy egy nős pasi csapja a szelet, már alig várják a következő alkalmat. Nem állítják le időben, belemerülnek.

Egy kapcsolatban mindig vannak hullámvölgyek, de ez nem mentség sem a megcsalónak,hogy aljas módon ezt kihasználja és nem mentség egy szeretőnek sem, hogy belemenjen egy lezáratlan kapcsolatba. Talán annyival könnyebb neki, hogy nem tartozik elszámolással senkinek, max a lelkiismeretének, de olyan neki nincs, ugyanolyan hibás és ugyanolyan aljadék embernek tartom.

2019. márc. 5. 09:17
 12/12 anonim ***** válasza:

Utolso,teljesen egyetertek,annyit tennek hozza,hocy a szereto nem biztos,hogy nem tartozik senkinek...a sajat lelkiismereten kivul.

Tartozik,ha neki is van parja...sokszor elofordul,hovy mindket fel elkotelezett.

2019. márc. 6. 12:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!