Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megindokolhatja bármi is a szerető tartást?
Ha a párja azt mondta neki, hogy többet nem hajlandó vele szexelni, és mondjuk nem akar elköltözni a gyerekei mellől, fel akarja nevelni.
Én így sem tenném nőként, de azért a férfiak anatómiája teljesen más.. szóval lehet, hogy ezt egy férfi nem bírja ki egy életen át, hogy nem szexel SOHA.
Nálam ez az az ok, amiért még talán nem nézek egy férfire nagyon ferde szemmel, ha szeretőt tart.
De hallottam olyat egy nyugat-magyarországi faluban, hogy a polgármester felesége egy igazi banya volt, aki beteg volt. A képviselő testületből melegedett össze az ember kb 50 évesen egy hasonló korú hölggyel, aki egyedül álló volt. Viszont a feleségét azért nem akarta elhagyni, merthogy beteg, és nem tudna magáról gondoskodni, nem mozgott, ki se ment a házból. Az egész falu tudta, hogy mi zajlik, de nem vetették meg az öreget érte, sőt, azt mondták neki, hogy még becsülendő, hogy a vén banyáról gondoskodik.
Ez nem az én véleményem, csak egy történet. Én nem vagyok híve semmilyen szeretőtartásnak, viszont egyenlőre életerős, szexuálisan aktív párom van, akivel élvezzük egymás testét, lelkét, s minden mást, ami a másikból származik.
Ez a könnyebbik út, ezek az emberek akik ide jutnak a könnyebbik utat választják.
Könnyebb egy kis kaland, egy kikapcsolódás egy új, amíg helyre nem jönnek lelkileg, vidámak nem lesznek ismét....aztán vissza a családi fészekbe....egyszerűbb mint elválni, vagy elhagyni a párjukat...mert az úr isten milyen már az sok idő, főleg a ávlás, ahol gyerek van jézus mit fognak gondolni...jujjj a rokonok barátok elítélnek majd....jujj kiderül, hogy a mi családunk még sem szent....
Ilyen téren elítélem, mert lusták és gyávák.
El lehet ítélni, de voltam én is szerető, de nekem nem számított mert én nem csaltam meg senkit és az illető társát nem ismertem. Sőt sokan nem is mondták el, hogy van valakijük, csak pár hét után mikor az volt, hogy szívesen elmennék hozzá....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!