Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehet ebből több is, mint szeretői viszony?
Baratnoje van 5 honapja. Mi keveset vagyunk egyutt, max hetente 1x egy éjszakát. Hétköznap van, mikor keres és van, mikor nem. Tobbnyire O kezdeményez.
Sokat szoktunk beszelgetni egyebkent, rolunk és tobbnyire O hozza ezt fel. Amikor nala vagyok kedveskedik, ölelget, puszilgat stb.
Sokszor rákérdez arra, hogy mi lesz, ha egymásba szeretünk.
Én mondtam neki, hogy szamomra ez nem tobb annál ami, de O akkor is sokszor felhozza a jövőt. Poenkodik a házasságunkal és azt mondja, kedves vagyok számára.
Amikor alszunk, vegig olelget és puszilgat.
Tudom, hogy elsősorban a szex miatt alakultunk meg. O is. Megis folyton szoba hozza a jövőnket. Miért? Ha meg rakerdezek arra, hogy mit erez az adott pillanatban, eltereli a szót valami masra.
Nem. De növessz közbe gerincet és ne csodálkozz, hogy ha egyszer téged is így fognak megcsalni, hisz az élet úgyis mindenkinek visszaadja azt, amit adott a másiknak.
Te csak egy szexeszköz vagy számára.
Még ha lesz is,a helyedben nem biznék benne.
Ugyanugy etetheti a baràtnöjét is mint téged.
Biztos nem lennék a felesége a jövöben.Gyereket meg föleg nem szülnék egy gyàva embernek.
Te mi a fenének vagy vele? Hidd el, a szexkapcsolat noha kényelmes, nem vezet jóra. A nemi vágy pont arra való, hogy PÁRT keress, ha elaltatod, csak elmegy melletted az élet anélkül, hogy megtalálnád a szerelmet.
Most vagy fiatal, a szeremet, a kapcsolat ápolását, a kudarc elviselését most kell tanulni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!