Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Számít, hogy kivel csal meg?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Számít, hogy kivel csal meg?

Figyelt kérdés
Megcsal a férjetek és kiderül, számít, hogy milyen nővel tette meg? Mondjuk, hogy fiatal szép ápolt vagy egy idősebb igénytelen vagy ezek keveréke. Lényeg hogy megbocsatásnál számít hogy milyen nővel tette meg.

2018. dec. 13. 19:40
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
72%
Itt a tett és a szándék a lényeg és nem a személy, akivel megtette.
2018. dec. 13. 19:41
 2/14 anonim ***** válasza:
85%

Szerintem valahol lényegtelen. Maga a tetten van a lényeg, mégpedig, hogy becsapott és elárult.

30N

2018. dec. 13. 19:41
 3/14 anonim ***** válasza:
92%

Számít. Egyszer egy szép, nálam fiatalabb lányra "cseréltek le", az nagyon fájt.

Egyszer pedig egy cigány ribire. Na, az teljesen lesokkolt, és utána csak döbbenetet éreztem, meg undort, fájdalmat nem.

Szerintem egy megcsalást nem lehet megbocsájtani, max eltemetni magadban, jó mélyre. De ettől még örökre megmarad a seb.

2018. dec. 13. 19:54
 4/14 anonim ***** válasza:
66%

Érdekes, pont fordított szitut tudtam volna elképzelni. Mármint könnyebb lenne feldolgozni, ha nálam "jobbra", mintha "rosszabbra" cserélnek.

32/f

2018. dec. 13. 20:02
 5/14 anonim ***** válasza:
66%
Nope. A szándék, pontosabban a beteljesült szándék a lényeg. Megtette, tehát nincs gerince. A megcsalás semmilyen formában nem megbocsátható. Létezik ennél súlyosabb megalázása a másiknak? Aligha. F
2018. dec. 13. 20:03
 6/14 anonim ***** válasza:
25%
Nem tudom mit vagytok úgy oda. Előtte szexelt 5-10-20 emberrel akkor egy plusz szexen mit kell úgy kiakadni?
2018. dec. 13. 20:10
 7/14 anonim ***** válasza:
83%
Nem számít. Mármint abból a szempontból lehet, hogy számítana, hogy jobban érezném magam, ha egy nálam rosszabb nőre "cserél le", hiszen akkor én érezhetem magam magas lovon, viszont ettől függetlenül ugyanúgy fájna, megalázna, undorítana a helyzet, amivel nem tudnék együtt élni. Ha mással kefélt, legyen az nálam szebb vagy csúnyább, idősebb vagy fiatalabb nő, férfi, kismókus, teljesen mindegy, nem tudnám megbocsátani.
2018. dec. 13. 20:18
 8/14 anonim ***** válasza:
12%

Miért kell hagyni odáig fajulni a dolgot, hogy megcsaljon?

Nem lenne érdemes elgondolkodni azon is, hogy a párkapcsolatotok rád eső részét te nem tudtad, illetve akartad megfelelően ellátni? Egy igazi nőt, aki valóban szeret, odaadó, ha kell gondoskodó és némiképpen házias, sohasem csalnak meg. Egyébként ha fiatalabbat, dekoratívabbat keres, akkor vagy nem figyeltél oda magadra, vagy az ágyban voltak problémák, ha pedig nálad kevésbé szebbet vagy idősebbet, akkor szeretetre vágyik, vagy az ágyban nagyon-nagyon kevés voltál. Akármennyire szomorú és kedvezőtlen tény, de egy férfinak még hosszú párkapcsolatok esetén is szüksége van minimum kétnaponta egyszer a szexre, amin nem érződik, hogy csak kényszerből van, ha van és nem minden esetben csak sötétben takaró alatt misszionáriusban.

Természetesen elítélem a hűtlenséget, de egyrészt ez minimum 50-50% mindkét fél részéről de kihangsúlyoznám, hogy aki tesz érte, azt nem nagyon fogják megcsalni, másrészt pedig ha valaki éveken, évtizedeken keresztül kitart valaki mellet, mindent megtesz érte és ideális körülményeket teremt annak ellenére hogy a másik fél egyetlen, de meglehetősen nagy hibája az, hogy úgy gondolja hogy a havi 2-3 szex ennyi idő után belefér és számtalan beszélgetés után meg lesz csalva, akkor ki a hibás? Sokféle ember van és sokféle körülmény, de az alapok nem változnak. Ha valahol érzelmileg és testileg is ki vannak elégítve, ott ritkán néznek másfelé.

2018. dec. 13. 20:50
 9/14 anonim ***** válasza:
85%
8: Te se vagy normális, ha azt gondolod, hogy mindig mindkét fél hibás. Tudod pl hány nőt csalnak meg a terhessége idején, miközben ő mindent megtesz a kapcsolatért?? Remélem, egyszer te is átéled ezt, és majd neked is ír ilyet valaki!
2018. dec. 13. 21:05
 10/14 anonim ***** válasza:
81%
8-as neked beteg az agyad és hímsoviniszta barom is vagy. Nem a legjobb kombó.
2018. dec. 13. 21:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!