Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Számít, hogy kivel csal meg?
Szerintem valahol lényegtelen. Maga a tetten van a lényeg, mégpedig, hogy becsapott és elárult.
30N
Számít. Egyszer egy szép, nálam fiatalabb lányra "cseréltek le", az nagyon fájt.
Egyszer pedig egy cigány ribire. Na, az teljesen lesokkolt, és utána csak döbbenetet éreztem, meg undort, fájdalmat nem.
Szerintem egy megcsalást nem lehet megbocsájtani, max eltemetni magadban, jó mélyre. De ettől még örökre megmarad a seb.
Érdekes, pont fordított szitut tudtam volna elképzelni. Mármint könnyebb lenne feldolgozni, ha nálam "jobbra", mintha "rosszabbra" cserélnek.
32/f
Miért kell hagyni odáig fajulni a dolgot, hogy megcsaljon?
Nem lenne érdemes elgondolkodni azon is, hogy a párkapcsolatotok rád eső részét te nem tudtad, illetve akartad megfelelően ellátni? Egy igazi nőt, aki valóban szeret, odaadó, ha kell gondoskodó és némiképpen házias, sohasem csalnak meg. Egyébként ha fiatalabbat, dekoratívabbat keres, akkor vagy nem figyeltél oda magadra, vagy az ágyban voltak problémák, ha pedig nálad kevésbé szebbet vagy idősebbet, akkor szeretetre vágyik, vagy az ágyban nagyon-nagyon kevés voltál. Akármennyire szomorú és kedvezőtlen tény, de egy férfinak még hosszú párkapcsolatok esetén is szüksége van minimum kétnaponta egyszer a szexre, amin nem érződik, hogy csak kényszerből van, ha van és nem minden esetben csak sötétben takaró alatt misszionáriusban.
Természetesen elítélem a hűtlenséget, de egyrészt ez minimum 50-50% mindkét fél részéről de kihangsúlyoznám, hogy aki tesz érte, azt nem nagyon fogják megcsalni, másrészt pedig ha valaki éveken, évtizedeken keresztül kitart valaki mellet, mindent megtesz érte és ideális körülményeket teremt annak ellenére hogy a másik fél egyetlen, de meglehetősen nagy hibája az, hogy úgy gondolja hogy a havi 2-3 szex ennyi idő után belefér és számtalan beszélgetés után meg lesz csalva, akkor ki a hibás? Sokféle ember van és sokféle körülmény, de az alapok nem változnak. Ha valahol érzelmileg és testileg is ki vannak elégítve, ott ritkán néznek másfelé.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!