Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek ez megcsalásnak számít?
"Ki szeretnék próbálni egy újat"
milyen újat, új nőt keresel? ehhez miért mész masszázsra?
"ahol semmilyen aktus nem létrehozható, csak erotikus masszázs és kézi levezetés."
kézi levezetés, vagyis kiveri a farkad, ez bizony szex.
(nem csak az a szex, ha vaginálisan megdugod)
azért nem megcsalás, mert te szakítottál a csajjal, és őszintén nem értem, mit szenvedsz még vele, mit akarsz még tőle, ha egyszer te dobtad.
Az igen. "Kezi levezetes".
Ezzel az erovel dugd meg a fel vilagot, es aztan mondj annyit, hogy az sem megcsalas volt, csak "egeszsegugyi urites, prosztatavedelem celjabol".
Az eszem megall, komolyan. De gondolom akkor majd az se lesz baj, ha a kovetkezo nod a fel varosnak kiveri, amig te dolgozol, hisz az nem szex... Ugye?
Idiota.
Lényeg:
"Szakítottam vele és 1 hónapja kb nem beszélünk".
1 hónap után elég nyilvánvaló, hogy ez szakítás volt.
A bűntudat azért van benned, mert nem tudtátok rendesen lezárni vagy megbeszélni, mivel a lány hisztizett. Ha ez téged gátol a csajozásban, próbáld meg most, 1 hónap után felhívni és beszélni vele erről normálisan is, mostanra biztos lehiggadt valamennyire.
Egyébként nem megcsalás, csak a fenti miatt van benned egy kis bűntudat, lezáratlanság.
Ha nem lennél ennyire gyáva és önmentegető ("kézi levezetés nem megcsalás"), már rég kiléphettél volna ebből a döglött kapcsolatból.
Azt javaslom, hogy növessz tököt és erotikus masszázs helyett (ami megcsalás, hogy a kérdésedre is válaszoljak) inkább szakíts becsülettel és pihenj egy kicsit. Nem kell melléd állandóan valaki, főleg nem szakítás után.
Egy részlet felett elsiklottatok. A kérdező szakítani akart, a csaja hisztit produkált mikor felhozta, onnantól nem beszélnek. Szerintem külön vannak, szóval, ha kedve szottyan, qrvázhat is.
32/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!