Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek ez megcsalásnak számít?
# 10
Néha én is úgy érzem, hogy az itt válaszolók 80%-a konkrétan funkcionális analfabéta...
Nahát Ádám .... ez igen ;)
Ehez aztán.pofa.kell!
Aztán majd számolj.be , hogy sikerült. Hatalmasat csalódtam.benned...
"Kedves Garadex".
#10 és #11: Én meg úgy érzem, hogy mentegettek egy szerencsétlent, aki nem képes szakítani, mert hisztit csap a csaja, ezért inkább elmegy kézi levezetésre. Életképtelenség intensifies.
+: Úgy látom, hogy a hisztit csapó barátnő megkaparintotta a kérdező belépési adatait. :D
# 15:
OK, én pedig nőként kérdezem:
ÉS az miért jogosítja fel szerinted a csajt, hogy ha kiveri a hisztit, a kiphaszott probléma ne legyen megbeszélve és egyáltalán, NE halgassa meg a másik fél mondandóját? Már ne haragudj, de rohadt önző dolog ez is, és szánalmas viselkedés. Milyen jogon csap ki akkora hisztit valaki, hogy egyáltalán ne hallgassa meg a másikat???
Ok, én is tudok forrófejű lenni, hisztis is. DE! A 7 éves kapcsolatomban SOHA nem volt olyan, hogy 1 kiphaszott hónapig konkrétan nem is hallottunk a másikról. Mégis milyen kapcsolat ez szerinted? Dedó óvoda kiscsoport? Mert ott tudom elképzelni ezt. A kapcsolat elején is 2 nap volt a max egy veszekedés után, de mindig kerestük a másikat.
Ez a "kapcsolat"-nak csúfolt akármi eleve egy db xar, látszik a 2 fél hozzáállásán.
Lehet szidni a kérdezőt, de nem egyoldalú dologról beszélünk. Felnőttek között ez úgy menne, hogy a lány meghallgatja a másikat, aztán vagy felfogja vagy nem. Én sem erőltetem magam rá senkire, de már abból is világosan kiveszem, ha egy hónapig nem keres ezután a másik.
Mindegy, lényegében akiknek ilyen szinten van a kommunikációs és megoldóképességük, azoknál el tudom képzelni, hogy milyen lehetett a 3 év eddig. Bocs.
Egyébként az ilyen férfi, mint a 48%-os, elméleti felvetés: ha a nőd/eleséged teszem azt megcsal a legjobb haveroddal, az is puszta ösztön... A haverodnak ugye a férfi ösztön,amit olyan jól ismersz már, a nőnél meg valószínűleg olyan ösztön, hogy alkalmasabbnak találta a szaporodásra... :D
Erről miért nem írkáltok annyit? Az ember nem gyedül szaporodik ember, mindkét nemben dolgoznak az ösztönök és a hormonok. Akkor a nő se legyen qrva, mert őt is csaka belső ösztön vezeti, ha megkívánja a haverod teszem azt, vagy egy kollégáját (csak példa). A nő csupán a legjobb hímet keresi a szaporodás szempontjából, hogy erős utódok legyenek.
Da bumm, mindenki mehet az ösztönei után szabadon. ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!