Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nincs igazam, párok?
1.: Őszintén! Ki az, aki valóban elhiszi, hogy a párja örökre...halálig, vele marad, és közben soha nem fog félre menni? Csak szólok: NINCS TÉLAPÓ SEM!!!
2.: Ha a férj/feleség jó házastárs, jó szülő, munkájával, és pénzével támogatja a családot, nem piás vagy drogos, nem szerencsejáték függő, nem agresszív barom, tiszteli a párja rokonait is, akkor miért baj, ha néha félrelép, mindezt úgy, hogy nem viszi haza a szeretőt, nem vesz el időt a családjától, anyagilag sem érzi meg a családi kassza, és van szex is otthon?
3.: Válás után, jobb lesz ha bebukik a lakáshitel? Ha a gyerek drogozni kezd, vagy vagdossa magát? Jobb lesz egy csótányfészekbe költözni, vagy vidékre anyudhoz, és a perverz új pasijához, aki mindig a tökét vakarja, mikor a 14 éves lányodra néz? Jobb lesz a családi BMW helyett a BKK, a PICK helyett a Vérhas Bt. Mucsajalsó. cég szalámi jellegű, ízesített, húskészítménye, 34%bőrke, és 52% csirkeláb tartalommal?
A szerető egy szórakozás, egy hobbi. Sok férfi a TV előtt, besörözve és szotyizva üvölt egy foci meccset bámulva. Van aki tökrészegen lövöldözik őzikékre, meg vadásztársakra az erdőn, másik pasi egész nap verekedős videójátékot tol.
Attól, hogy te kretén vagy és/vagy kretént fogtál ki, nem mindenkinek ugyanolyan az élete. Úgy gondolom, ha van valami, amire én könnyűszerrel képes vagyok (és én egy tök átlagos ember vagyok), akkor van más is a másik nemből, aki képes rá.
A hűség nekem szent. Mindig is képes voltam rá, mindig is képes voltam lezárni a kapcsolatot, mielőtt ne tudtam volna magam tartani. Úgy gondolom, ez nem szuperképesség. És hozzám hasonlót találni sem lehetetlen, hiszen mint mondtam, teljesen átlagos vagyok, aki magafajtát keres.
Úgy néz ki, találtam is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!