Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nincs igazam, párok?
1.: Őszintén! Ki az, aki valóban elhiszi, hogy a párja örökre...halálig, vele marad, és közben soha nem fog félre menni? Csak szólok: NINCS TÉLAPÓ SEM!!!
2.: Ha a férj/feleség jó házastárs, jó szülő, munkájával, és pénzével támogatja a családot, nem piás vagy drogos, nem szerencsejáték függő, nem agresszív barom, tiszteli a párja rokonait is, akkor miért baj, ha néha félrelép, mindezt úgy, hogy nem viszi haza a szeretőt, nem vesz el időt a családjától, anyagilag sem érzi meg a családi kassza, és van szex is otthon?
3.: Válás után, jobb lesz ha bebukik a lakáshitel? Ha a gyerek drogozni kezd, vagy vagdossa magát? Jobb lesz egy csótányfészekbe költözni, vagy vidékre anyudhoz, és a perverz új pasijához, aki mindig a tökét vakarja, mikor a 14 éves lányodra néz? Jobb lesz a családi BMW helyett a BKK, a PICK helyett a Vérhas Bt. Mucsajalsó. cég szalámi jellegű, ízesített, húskészítménye, 34%bőrke, és 52% csirkeláb tartalommal?
A szerető egy szórakozás, egy hobbi. Sok férfi a TV előtt, besörözve és szotyizva üvölt egy foci meccset bámulva. Van aki tökrészegen lövöldözik őzikékre, meg vadásztársakra az erdőn, másik pasi egész nap verekedős videójátékot tol.
6!
Kit erdekel a 2milla fizu? A melod holnap megszunhet, mi lesz akkor a nagy hitelekkel? Aki ilyen csoro minek akar feleseget meg szeretot? 🤣🤣🤣
Az a pasi az igazi ferfi, aki kp-ra veszi ezeket a dolgokat. A tobbi meg hiteltelen utanzat.
1. Igen, elhiszem. Rosszul esne, ha mégsem így alakulna, de nem döglenék bele. De ha nem hinnék benne alapvetően, hogy így lesz, akkor nem lennék a párommal.
2. Mert sokkal több önbecsülésem van annál, hogy ilyet bárkinek is eltűrjek.
3. Nem vagyok olyan elb.aszott életű, kiszolgáltatott lim-lom nő, hogy a párom nélkül ilyen helyzetbe kerüljek, mivel van normális végzettségem, állásom, megtakarításom, és nem szülök gyereket másnak kiszolgáltatva.
Bónusz: Ha a gyerekem drogozik, vagy vagdossa magát, azért nagy részben én (és a párom) vagyok felelős, a gyerek a szülő tünethordozója, szóval mélyen magamba néznék és kérnék szakszerű segítséget.
Semmi, de semmi SZÜKSÉGEM férfira, az egyetlen dolog, ami párkapcsolatra/házasságra motivál az a szerelem, szeretet, a plusz, amit ad az életemhez. Ha ez nincs meg (és ha megcsal, akkor NINCS onnantól), akkor game over, ha tetszik, ha nem.
"akkor miért baj, ha néha félrelép, mindezt úgy, hogy nem viszi haza a szeretőt, nem vesz el időt a családjától, anyagilag sem érzi meg a családi kassza, és van szex is otthon?"
Pff...az aztán tényleg nagy erény, hogy nem viszi haza a dugópajtiját....🤦♀️
De, amíg máshova mártogatja, az bizony idő, és ezt bizony nem a családdal tölti.
Kva jó, hogy otthon is van szex. Micsoda csődör.... Hát tudod mártogassa a fszát akibe akarja a másik nő után, de belém nem fogja! Gusztustalan. 🤮
Azért szerencsére nem olyan rossz a helyzet, hogy egy nő örülhet, ha a nagyon-nagyon-nagyon borzalmasan rossz helyet a csak enyhén borzalmasan rosszat választja. Szerencsére az még nem ritkaság, hogy egy férfi normális, dolgozik, nem piál és nem ver nőt, akármennyire is ennek akarják beállítani a sikertelen incelek.
Az egy dolog, hogy esetleg megkopik a szerelem útközben, de férfiakból is vannak még gerinces példányok, akik nem fognak félreb.ni. Az is elég tuskó, akinek a hobbija az, hogy idegen nőkkel hancúrozik úgy, hogy van mellette egy egészséges libidójú, egészséges nő (azt az esetet megértem, ha effektíve nem engedi a feleség, és MEGBESZÉLIK)... ja, és mintha csak ez lenne az opció hobbinak, meg a hobbivadászat meg a piálás. Létezik olyan is, hogy olvasás, filmnézés, sport, kirándulás... de ennél még a wowozás is jobb, basszuskulcs.
Ha az én párom megcsal, én szakítok vele, ezt tudja mindenki, akivel ismerkedem, mert ez nekem vörös posztó. Innentől kezdve az ő felelőssége, hogy akar-e szeretőzgetni vagy nem... ha úgy dönt, tudja, hogy ki lesz cs.szve. Szóval ennek a tudatában...
Az nem tendencia, meg ritkaság, hogy a válás úgy megviseli a gyereket, hogy öngyilkos lesz utána. A többségi esetben nem ez történik. Szerencsére én sem a szotyiköpködőből jöttem, el tudom magyarázni a gyereknek, hogy mi történt. Lakáshitelem nincs, mert van lakás, és eltartatni sem fogom magam senkivel, van végzettségem, rendes munkám, nem fog felkopni az állam csak attól, hogy vkit kirakok az életemből.
1. Én.
2. Miért menne félre, ha minden jó és rendszeres a szex is?
3. Válás esetén is tudom egyedül fizetni a lakáshitelt, ha a gyerekemmel probléma lenne, elvinném pszichológushoz. A saját autómat is megtartanám, az ex férjem meg viheti a sajátját.
A férjemnek van elég hobbija, hálistennek nem olyanhoz mentem hozzá, akinek ez hobbi.
Hát nincs igazad.
Ha meg már valaki nagyon a szeretőhöz akar nyúlni, akkor se hobbiból tegye már. Hanem esetleg mert valamit nem kap meg otthon, és nincs annyira gerinces, hogy lezárja a kapcsolatát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!