Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok van egy kis igazam vagy ezzel nincs semmi baj?
Hol élünk!?
Ha van pasim, zárkóztak be, és innentől csak nőhöz lehet szólni!? Nem a középkor, nem az arab világ: egy nőnek lehetnek fiú haverjai is.
Sőt, mondok durvábbat: van fiú jóbarátom, aki 10 éve ismer. Most szakítsanak meg vele a barátságot, ha van pasim?
Menjél már!
Van barátom, akibe fülig szerelmes vagyok, bármit megadnék érte, imádom, szeretem. Arról sincs szó, hogy elhanyagolna, ő is nagyon szeret engem.
Ettől még miért kéne megszakítanom a kapcsolatot más emberekkel? Egyrészt van egy haverom, akivel 4 éves korunk óta ismerjük egymást, és tök jóban vagyunk. Ilyen 20 év haverság után közöljem vele, hogy ok, akkor már lett pasim, többet nem beszélünk, cső? :D Illetve attól, hogy a barátom az, akit a legjobban szeretek a világon, van csomó érdekes ember, mindegyikkel mást lehet csinálni, mindenkiben mást bírok. Hagyjam el a barátomat azért, mert vele nem beszélgethetek retro videojátékokról, a haverommal meg igen? :D kissé abszurd :D
Én a fiú haverjaimat nem úgy látom, mint pasikat, hanem mint érdekes embereket, akiket kedvelek valamiért. Körülbelül annyira látom őket vonzónak, és potenciális pasinak, mint egy lámpabúrát. :D
A lányokkal meg egyszerűen nem jövök ki a legfelszínesebb beszélgetéseken kívül ("milyen volt a hétvégéd? aha, nekem is. Hehehe." Stb... nagyon tartalmas dolog) Akkor maradjak tök egyedül, emberi kapcsolatok nélkül? CSAK a párom létezzen számomra? Ez lehet, hogy hirtelen jól hangzik, de nem olyan jó buli egyik fél számára se, komoly konfliktusokhoz vezethet.
Van párom,jo a kapcsolatunk,imádjuk egymás. Van két férfi barátom,akikkel akár ösze is jöhettem volna,meg mind férfi is nagyon vonzóak. Mégse történt semmi. Egyrészt mert a barátság fontossabb.
A párom nem féltékeny rájuk,ismeri is már őket.
Meg ahogy írták énis nyitott vagyok újj kapcsolatokra.
N24
:D
Nincs igazad. Nekem is vannak sráchaverjaim, semmi baj a kapcsolatommal, de jobban szeretek fiúkkal haverkodni, mert lazábbak, viccesebbek, kevesebbet panaszkodnak és jókat lehet velük beszélgetni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!