Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok van egy kis igazam?
Figyelt kérdés
Szerintem fiú és lány barátság nem létezik.Addig létezik mig egyik többet nem kezd érezni a másik iránt.Ha egyik fél többet érez és bevallja a másik félnek akkor onnantól a barátság már nem marad a régi és idővel megszakad.2015. szept. 5. 14:00
1/8 anonim válasza:
Úgy tapasztalom, igazad van. Létezik ugyan ritkán igazi barátság férfi és nő között, bár ezek inkább olyan barátságok, amik már gyerekkortól, vagy nagyon fiatal kortól fennállnak, de valóban sokszor van, hogy valamelyik fél többet kezd érezni és onnantól kezdve ez már nem nevezhető barátságnak.
Az is igaz, hogy azok a barátságok, ahol az egyik fél többet érez, idővel a legtöbbször megszakadnak. Ha máskor nem, akkor, mikor az egyik félnek komoly kapcsolata lesz, gondolok itt együttélésre, házasságra, gyerekre.
2/8 anonim válasza:
Igen, de ha nem szeretnek egymasba akkor csodas dolgokat elhetnek at, es nagyon jo dolgokat elhetnek at akkor nagyon is jo.
3/8 anonim válasza:
De van lány és fiú barátság, én lány vagyok és rengeteg fiú barátom van, csak arra kell vigyázni, hogy tényleg barátság legyen köztünk. Egy fiú öntötte ki a lelkét hogy szeretne velem járni, és én meg mondtam csak barátként tudom folytatni erre visszaállt köztünk a barátság. De vn olyan baráti kapcsolatom, hogy 3 évig együtt jártunk és a végén barátként váltunk el, már több éve a jó barátom, akire tudok számitani, segitünk egymásnak, meghallgatjuk egymás problémáit. Ugyhogy szerelemből viszont alakulhat baratáság, barátságból viszont nem hiszem hogy jó ötlet ha szerelemmé alakul.
4/8 anonim válasza:
Én úgy tapasztaltam, hogy nincs igazad. Természetesen az általad vázolt eset is valós és létező dolog, de van úgy, hogy mindkét félnek teljesen más a zsánere, de együtt haverként, barátokként meg jól megvannak. Nagyon sokféle ember létezik a világon és nem vonzódunk minden ellenkező neműhöz, de barátok lehetünk olyanokkal is, akihez olyan értelemben nem vonzódunk. Vagy te esetleg minden ellenkező neműhöz vonzódsz?
5/8 anonim válasza:
hát ez az xD amit az utolsó írt...nem vonzódunk minden ellenkező nemühöz...az elég cinkes lenne
6/8 anonim válasza:
Körülöttem is van olyan pasi,akire csupán barátként tudok tekinteni,és fordítva.Szóval ez nem mindig,minden esetben igaz.
7/8 anonim válasza:
Nekem vannak nagyon Jo fiu barataim akik irant nem erzek tobbet mint baratsagot es ok is irantam evek ota. Letezik fiu es lany baratsag :)
18/L
8/8 anonim válasza:
Meleg, vagy aszexuális fiúkkal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!