Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nincs igazam, párok?
1.: Őszintén! Ki az, aki valóban elhiszi, hogy a párja örökre...halálig, vele marad, és közben soha nem fog félre menni? Csak szólok: NINCS TÉLAPÓ SEM!!!
2.: Ha a férj/feleség jó házastárs, jó szülő, munkájával, és pénzével támogatja a családot, nem piás vagy drogos, nem szerencsejáték függő, nem agresszív barom, tiszteli a párja rokonait is, akkor miért baj, ha néha félrelép, mindezt úgy, hogy nem viszi haza a szeretőt, nem vesz el időt a családjától, anyagilag sem érzi meg a családi kassza, és van szex is otthon?
3.: Válás után, jobb lesz ha bebukik a lakáshitel? Ha a gyerek drogozni kezd, vagy vagdossa magát? Jobb lesz egy csótányfészekbe költözni, vagy vidékre anyudhoz, és a perverz új pasijához, aki mindig a tökét vakarja, mikor a 14 éves lányodra néz? Jobb lesz a családi BMW helyett a BKK, a PICK helyett a Vérhas Bt. Mucsajalsó. cég szalámi jellegű, ízesített, húskészítménye, 34%bőrke, és 52% csirkeláb tartalommal?
A szerető egy szórakozás, egy hobbi. Sok férfi a TV előtt, besörözve és szotyizva üvölt egy foci meccset bámulva. Van aki tökrészegen lövöldözik őzikékre, meg vadásztársakra az erdőn, másik pasi egész nap verekedős videójátékot tol.
Miért nem kezdesz nyitott kapcsolatba, ahol mindkét fél azzal fekszik le, akivel szeretne?
F
Egy kiakadt szerető hisztiét olvashattuk.
Köszönöm a figyelmet. Most reklám érkezik.
Ha van lakashitel, ott nem lesz csaladi bmw meg pick szalami.
Ha valaki meg ilyen csoresz, h lakashitelben gondolkodik menjen csak a szeretojehez lakashitelezni es szo.pjak egyutt vegig azt a 20 evet. Have a good time!
5.-nek.
Óóóóóhhhh >:) Multinál dolgozom, tudod mennyi a vezetők közül is a lízingelt kocsi, hiteles lakás, szabad felhasználású bankhitel?
Gondolkod! Hiába van 2M fizu, abból mikorra raksz le egyben egy autóra 20, egy lakásra 70, egy nyaralóra 40 milliót?
Hallgasd meg ezt a számot, szerintem nagyon jól megmutatja mit is jelent az ártatlannak hitt megcsalás a másik félnek
Nincs igazad.
Amúgy én őszintén elhiszem, hogy a párom halálunkig hűséges marad hozzám. Én is ilyen beállítottságú vagyok, nem mindenkinek fontos az új kaland élménye. A punci csak punci, a farok csak farok marad, nem lesz mágikus egyik sem csak attól, hogy újdonság. Szóval ha én, magamból kiindulva, tudok hűséges maradni, akkor a másikról is ezt feltételezem. Tudod, mint a jogrendszerben, ártatlanként van kezelve, amíg be nem bizonyosodik az ellenkezője.
+ kérdés: ha a "zasszonynak" lenne ez a hobbija, hogy minden nap más ölében köt ki, akkor is ilyen lazán kezelnéd ezt a szerető kérdést?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!