Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elítélendő dolog lenne megcsalni a férjemet 11 év házasság után? 39/N
Mindenfele itelkezes nelkul 11evig nem izgatott a vad szex? Ha ot sosem hozta lazba, nem jogos elvaras reszedrol. Egy hazassagban/parkapcsolatban gondolom mar az elejen merlegelted h mit veszitesz/nyersz azzal h ot es csak ot valasztod, igy es azokkal a szexualis preferenciakkal ahogy van. Utolag szamon kerni v hibaztatni azert mert o nem valtozott a 11ev alatt es azota sem vagyik erre, nem fair dolog.
Valj el es eld ki a vagyaidat vagy torodj bele h tole ennyit kaphatsz es potold szexualis jatekszerekkel ha lehetseges.
38N
Nyugodtan. Ez ma teljesen elfogadott.
Én két hét alatt csaltam meg a barátnőmet, azóta is együtt.
Keres szeretőt.
Én is kerestem mert nem nagyon van itthon szex, légy diszkrét. 42F
Nesze neked Karácsony, a "szeretet" ünnepe.
Újítások bevezetése nem lehetséges? Kölykök vannak már? Beszéltél már vele a témáról?
Túl egyoldalúan nézed a dolgot, az, hogy ő mit akar/nem akar, azt nem nézed.
Siman negertem a kerdezot attol még lehet valakit szeretni hogy szex nem jo vele. Sőt életem parjaval nem biztos hogy életem legjobb sexualis elmenyet adjuk egymasnak.
Es ez visszafele is igaz akivel meg nagyon jo a szex valaszinuleg nem elnek egyutt.
Kerdezo: szerintem magadra hallgass, szeresd a csaladod, ferjed gyerekeid. adj meg nekik mindent de elvezd is az eletet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!