Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerelmesek lettünk a másod unokatestvéremmel egymásba házasságot tervezünk de a szülei tiltják ezt a kapcsolatot, de mi nagyon szeretjük egymást a kapcsolatunk törvényileg engedélyezett? Vagy elítélendő?
Technikailag nem tudnak mit csinálni egy családi törést okozhat a dolog kicsit kitaszítottak lesztek, aféle extrém rómeós júliás esetre hajazva de egymásnak ott lesztek.
Ahogy Csernus mondaná-
Bevállaljátok?
Polgári házasság úgy tudom, nem akadály. Egyházi nem lehet másod-unokatestvérek között, mert túl közeli rokonok.
Egyébként szülőként én sem támogatnám, vérfertőzés gyanús.
Én mindenképp csinálnék egy DNS-tesztet előtte. A másodunokatestvérek átlagos genetikai hasonlósága 1/32, de elég nagy szórással, lehet a kétszerese is és a negyede is.
Ha a DNS teszt kizárja, hogy a gyerekeitek bármilyen komolyabb recesszív genetikai rendellenességet örököljenek tőletek, akkor egészségügyi ellenérv nem nagyon van.
Az persze más kérdés, hogy a családotokat ez meggyőzné-e bármiről. Ha morális alapon ellenzik a dolgot, akkor azt nem fogja megváltoztatni semmilyen DNS-teszt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!