Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az elítélendő, ha nem szeretnék az esküvőmkor ceremóniát?
Csak sima polgári eskövő lenne, a városházán aláírnánk és ennyi.
Utálom a felhajtást és a tömeget.
A párom is valószínű belemenne.
Ez túl minimalista, igénytelen?
**Javítás. A valószínű belemenne dolgot azért mondtam valószínűnek, mert még nem kérdeztem tőle, nem azért mert ő nem tudja.
Amikor korábban beszéltük akkor már mondta, hogy nem akar vendégeket. Szóval ebből arra következtetek, hogy belemenne.
Nyilvánvaló, hogy együtt döntünk majd. Most csak az én érzéseimet írtam le egyelőre.
Ahogy nektek jó, úgy jó. Csak rólatok szól!!
Nem is érdemes kérdezni róla 🙂
Ha valakinek nem tetszetek, hát az ő bajuk. Ennyi 🙂
Én amúgy meg pont ezt a polgári részt hagynám ki, mert visszataszítóak az anyakönyvvezetők számomra. Főleg zászlózás miatt... Totál nem érdekel a házasság jogi, államra tartozó része.
Szóval terveim szerint csak aláírjuk a papírt két tanúval, még csak ki sem öltözünk, meg semmi, aztán majd valamikor, egyszer tartunk egy bulit a családnak, ahol lesz egy nem állami, sem egyházi, de hitelesnek ható szertartásvezető személy, magyar zászló nélkül, aki jelképesen összead minket egy jelképes és jól kinéző szertartáson.
Szóval ilyet is lehet, ha én a jövendőbelimmel egyetértek ezzel. Nincs kikötés. Ez a szerelmetek napja. Csak ti döntitek el, hogy milyennek szeretnétek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!