Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Nővel nem megcsalás?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nővel nem megcsalás?

Figyelt kérdés

Szereplők: srác, lány (bi), én (leszbikus)

Egy elég durva szerelmi háromszögben tengődtem, de így, hogy realizáltam hogy én harmadik vagyok, már kidobtam a lányt. Elvileg a lány párja tudott rólunk, de nem ellenezte, annak ellenére, hogy nem tetszett neki túlzottan ami a csajszi és köztem van (elvileg!!)

Az lenne a kérdésem főleg pasikhoz, hogyha a barátnőtökről kiderülne, hogy egy lánnyal megcsal, mert ő biszex, akkor együtt maradnátok vele?

Csak egy objektív kérdés, én nemhogy tovább vele lenni nem tudnék, hanem csókolom lenne és pápá.

Minden válasz érdekel!

2020. dec. 22. 14:31
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

Ha titokban csinálja és/vagy képes kötődni érzelmileg nőkhöz is, akkor megcsalás. Igen, szakítanék akkor is.

Lehet le leszek pontozva, mint az előttem erre szintén őszintén válaszoló férfiak, de ugyanúgy fenntartom viszont, hogy nyilván az lenne a legjobb, ha hármasban csinálnánk. Nem kell a sunnyogás.

2020. dec. 22. 18:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!