Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Nővel nem megcsalás?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nővel nem megcsalás?

Figyelt kérdés

Szereplők: srác, lány (bi), én (leszbikus)

Egy elég durva szerelmi háromszögben tengődtem, de így, hogy realizáltam hogy én harmadik vagyok, már kidobtam a lányt. Elvileg a lány párja tudott rólunk, de nem ellenezte, annak ellenére, hogy nem tetszett neki túlzottan ami a csajszi és köztem van (elvileg!!)

Az lenne a kérdésem főleg pasikhoz, hogyha a barátnőtökről kiderülne, hogy egy lánnyal megcsal, mert ő biszex, akkor együtt maradnátok vele?

Csak egy objektív kérdés, én nemhogy tovább vele lenni nem tudnék, hanem csókolom lenne és pápá.

Minden válasz érdekel!

2020. dec. 22. 14:31
A kérdező szavazást indított:
Csinálja csak, nem megcsalás, hiszen biszexuális
Megbocsátanék neki, de csak most nézem el, többet ne tegyen ilyet
Csinálja csak szabályok mellett, de ha átver vagy beleszeret takarodjon
Kalap kabát!
26 szavazat
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
26%
Ha a pasi is beszállhat 3.-nak, akkor nem.
2020. dec. 22. 14:55
 2/11 anonim ***** válasza:
72%

De, ugyanúgy megcsalás. Nem értem, hogy a szexuális orientációnak mi köze van a monogámiához és ezzel a megcsaláshoz.

Teljesen mindegy, hogy milyen nemű vagyok én, milyen nemű a párom, és akivel félrekúr, annak mi a neme, attól ez még megcsalás.

2020. dec. 22. 15:32
 3/11 anonim ***** válasza:
5%

Nálunk megcsalásnak venné a párom, csak annyira nem haragudna talán érte, mintha férfival tenném. Utóbbiért biztosan szakítana, egy nőért szerintem csak haragudna.

2x volt, hogy azt mondta, lánnyal lehet bármi alkalmilag és én éltem vele (csak csók volt, simogatás). Ő "engedte", de mégis éreztem rajta némi neheztelést amiatt, hogy megtettem.

Valamint ha szóba kerül a biszex téma, ideges lesz és zavarja. Mármint nem maga a biszexualitás, hanem az, hogy én az vagyok.

Kérdeztem már pár haveromat, hogy mi a véleményük erről, megcsalás vagy sem. Többségüknek nem az. Volt, aki azt mondta, hogy ha nincsennek érzelmek, csak elszórakozik a két lány, az nem gond. Viszont ha érzések is vannak, az megcsalás. Ezzel értek egyet én is.

2020. dec. 22. 15:49
 4/11 anonim ***** válasza:
100%

"Volt, aki azt mondta, hogy ha nincsennek érzelmek, csak elszórakozik a két lány, az nem gond. Viszont ha érzések is vannak, az megcsalás."

Ez mennyiben különbözik attól, ha a "két lány" szót "két emberre" cserélem? Mert ha valakinek az belefér, hogy elszórakozik két lány, de az már nem, hogy "elszórakozik két ember" (ahol ugye az egyik akár férfi is lehet), ott szerintem bajok vannak...

2020. dec. 22. 15:52
 5/11 anonim ***** válasza:
100%
Ha a párja tudtával és beleegyezéssel történik, akkor nem megcsalás, ha a háta mögött, akkor igen. Ennyire egyszerű, a nemek tök lényegtelenek.
2020. dec. 22. 16:09
 6/11 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem azok a férfiak, akik így velekednek, azok nem tekintik a nőket egyenrangú "ellenfélnek" és emiatt nincs féltékenység, nincs bennük sértettség érzet, egyszerűen legyintenek rá egyet ha lány lánnyal kavar.

Én sem vallom, hogy attól, hogy valaki biszex, joga van mindkét nemmel akár egyszerre kapcsolatban lenni és ezt neki el kell nézni, merthát ő biszexuális.

Nekem is jól esne olykor olyan jellegű női társaság, de ugyan úgy megcsalásnak érezném, mintha férfival találkozgatnék. De még ha a párom azt is mondaná, hogy mellette nyugodtan lehet lánnyal is kapcsolatom, nem menne. A lelkiismeretemet ugyan úgy zavarná, mintha plusz egy férfi lenne. Talán nővel kisebb lenne a bűntud, de ugyan úgy lenne.

2020. dec. 22. 16:30
 7/11 anonim ***** válasza:
6%
Engem nem zavarna,ha nővel megcsalna,de a mi esetünkben ez nem fog megtörténni.
2020. dec. 22. 16:30
 8/11 anonim ***** válasza:
100%

A megcsalás az, amikor egy monogámnak mondott kapcsolatba bekerül egy 3. fél, felrúgva ezzel az egyességet.

Ha ők előre(!!!) megbeszélték, hogy nekik azonos neművel belefér, akkor a szó szoros értelmében nem beszélhetünk megcsalásról. Az, hogy ezzel ki ért egyet és ki nem, az teljesen szubjektív. Ha ők ezt megbeszélték egymással és betartották a szabályokat, akkor nincs probléma a kapcsolatukra nézve. Itt inkább te tűnsz áldozatnak, mert ahogy lejött, te az elején nem tudtad, hogy harmadik vagy fél vagy. Szóval veled nem volt őszinte a lány és ez ebben az esetben nagyobb bűn.

2020. dec. 22. 16:52
 9/11 anonim ***** válasza:
* harmadik fél vagy
2020. dec. 22. 16:53
 10/11 anonim ***** válasza:
56%
Biszexuálissal eszembe nem jutna kapcsolatba kezdenem heteróként. Szerintem a bi csak bivel passzol.
2020. dec. 22. 17:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!